به گزارش ایسنا، محسن غفوریان در نشست مشترک خیرین استانی و کشوری با مسئولان آموزش و پرورش استثنایی، افزود: کارهای زیادی برای دانشآموران استثنایی در دولت تدبیر و امید صورت گرفته ولی عرصه نیازها در مجموعه مسائل دانشآموزان استثنایی آنقدر زیاد است که شاید حل این مشکل به تنهایی از جانب دولت نتواند به درستی صورت گیرد و قطعا نیاز به حمایتهای مردمی و خیرین است که خوشبختانه در کشور ما به واسطه اعتقاداتی که همه ما ایرانیان داریم، شور و شوق کمک به این قشر از جامعه به وفور دیده میشود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر سازمان آموزش و پرورش استثنایی بالغ بر 120 هزار دانشآموز تحت پوشش دارد ولی برابر آمارهای بینالمللی آمار ما باید 550 هزار باشد یعنی این تعداد یا توان مالی ندارند بچههایشان را به مدرسه بیاورند یا اینکه از نظر فرهنگی بچههای خود را پنهان میکنند.
غفوریان اظهار کرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی سازمانی است با کمیت 123 هزار دانشآموز، ولی با فعالیتی با کیفیت شاید یک میلیون دانشآموز، در سازمان استثنایی حیطه فعالیت فقط به درس و کتاب و آموزش نیست و کاردرمانی و فیزیوتراپی و آموزش والدین نیز باید انجام گیرد و اینها تفاوتهای آموزش و پرورش استثنایی و آموزش و پرورش عمومی است.
این مسئول اضافه کرد: آموزش و پرورش استثنایی هزینه زیادی بر دوش دولت و والدین دارد و در حقیقت آموزش و پرورش استثنایی فضایی است که نیاز به توجه همه دارد و امروزه در دنیا معلولیت مشکل جامعه است، مشکل فرد نیست.
معاون آموزشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: آموزش و پرورش دانشآموزان با نیازهای ویژه نیاز به حمایتهای اساسی دارد که از جمله آنها مناسبسازی فضاهای آموزشی مدارس، تجهیزات خاص دانشآموزان نابینا و ناشنوا و.... است.
وی خاطرنشان کرد: دست نیازمان را به سمت خیرین دراز میکنیم و امیدواریم دست پرخیر و برکت خیرین شرایط تحصیل و زندگی دانشآموزان استثنایی در استان زنجان به حد مطلوب برساند.
انتهاي پیام