وی افزود: فعالیتهای پیام رسانهای داخلی که هم اکنون نیز موجود هستند، باید قابل رقابت با مشابه خارجی در حوزه کیفیت و سرعت باشد و مردم از اینکه اطلاعات خود را در اختیار این پیام رسانها قرار دهند اطمینان حاصل کنند که درنهایت به مهاجرت مردم از پیام رسانهای خارجی به داخلی می انجامد .
دوایی در عین حال گفت: انتقال سرورهای تلگرام به داخل کشور مطرح نیست و با وجود شبکه های جهانی اطلاعات این کار فایده ای هم ندارد بلکه آنچه مهم است مدیریت ایرانی بر سرورهاست .
نوزدهمین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر و ماشین های اداری و هفتمین نمایشگاه تخصصی شهر هوشمند تحت عنوان 'ایرانکام 95' عصر جمعه در محل دائمی نمایشگاه های مشهد گشایش یافت .
«ایرانکام» در زمینه دولت و آموزش الکترونیک، مدارس هوشمند، خرید آنلاین و فعالیتهای حوزه وب اعم از طراحی، آنالیز، تحلیل وهمچنین مدیریت ادمین ها و هاست ها، سخت افراز و شبکه های کامپیوتری فعالیت دارد.