دکتر عباس علی ایمانی فولادی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: سرطان یکی از عارضه های بدخیم است که در بیشتر موارد درمان آن از طریق شیمی درمانی و رادیوتراپی صورت می گیرد که این روش ها پرهزینه و برای بیمار با عوارض جانبی و احساس نارضایتی همراه است.
وی ادامه داد: استفاده از روش های درمان بیولوژیکی با استفاده از میکروارگانیسم ها در درمان سرطان از 15 سال پیش در جهان مورد توجه است اما در کشور ما یکی از جدیدترین روش های تحقیقاتی توسط محققین حوزه میکروب شناسی به حساب می آید.
دکتر ایمانی در تشریح این روش درمانی گفت: در این روش دز مشخصی از میکروب استافیلوکوک اورئوس به بدن بیمار سرطانی تزریق می شود و سلول های سرکوب شده سرطانی تحریک و برای جلوگیری از رشد سرطان و متاستاز وارد عمل می شوند.
عضو انجمن میکروب شناسی با بیان اینکه این روش که برای اولین بار در کشور بر پایه دانش بومی با موفقیت 90 درصدی فاز حیوانی را پشت سر گذاشته است در حال طی مراحل آزمایشگاهی در فاز انسانی است افزود: همیشه میکروب و سم های میکروبی را به عنوان ماده مضر می شناسیم در حالی که امروزه دنیا از همین مواد به عنوان دارو و درمان بسیاری از امراض مختلف استفاده می کند.
دکتر ایمانی گفت: فعالیت های تحقیقاتی در خصوص بهره گیری از توکسین های میکروبی (سموم) از هشت سال پیش در کشور آغاز شده است و اکنون برای تولید و عملیاتی شدن نیازمند تامین اعتبار است.
وی افزود: علاوه بر درمان سرطان می توان از دزهای مختلف این سموم در درمان بیماری های ریوی، تنفسی و مسمومیت های غذایی استفاده کرد.