به گزارش خبرگزاری فارس از میاندورود، مناطق شمالی نسبت به دیگر استانهای کشور در زمینه کشت برنج زبانزد هستند و اقتصاد درصد بالایی از مردم مازندران نیز به واسطه آن تأمین میشود، کمتر کسی در کشور وجود دارد که آوازه برنج مازندران را نشنیده باشد.
کشت برنج از دیرباز یکی از ارکان اساسی اقتصاد و اصلیترین وعده قضایی مردم بوده و این کالای پرطرفدار جایگاه ویژهای در توسعه اقتصادی منطقه و کشور داشته و بهراستی گنجی است که با رنج بهدست میآید.
برنج یکی از محصولات استراتژیک کشاورزی در مازندران بهشمار میآید و بیشتر مردم میاندورود نیز به کشاورزی اشتغال داشته و با آن امرار معاش میکنند.
در مورد اهمیت کشت برنج در میاندورود باید گفت که اقتصاد بیش از 90 درصد مردم این منطقه بر پایه کشاورزی با محوریت کشت برنج استوار است.
مدیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه این شهرستان دارای 8 هزار و 122 هکتار اراضی شالیزاری است، اظهار کرد: از این مقدار 4 هزار و 185 هکتار به ارقام پرمحصول و 3 هزار و 937 هکتار به ارقام محلی اختصاص یافته است.
سید شبر موسوی بیان کرد: تاکنون 5 هزار و 237 هکتار برداشت شد که بیش از 80 درصد آن بهصورت مکانیزه انجام شده است.
وی سطح پرورش رتون در اراضی شالیزاری را 384 هکتار عنوان کرد و گفت: طبق برداشتهای انجام شده در منطقه، میانگین تولید 5 هزار و 800 کیلوگرم در هکتار تخمین زده شده است.
انتهای پیام/86037/غ20
∎