شناسهٔ خبر: 15068637 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پانا | لینک خبر

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر:

مجلس دانش آموزی فصل مشترک دانش آموزان و آموزش و پرورش است

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: مجلس دانش آموزی فصل مشترک دانش آموزان و آموزش و پرورش است که خوشبختانه مشورتهایی که با این دانش آموزان صورت گرفته برکات بسیار خوبی برای امر تعلیم و تربیت داشته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا؛ حمیدرضا کفاش در مراسم تجدیدمیثاق نمایندگان مجلس هشتم با آرمانهای امام خمینی (ره) که امروز 13 شهریورماه در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) برگزار شد اظهار داشت: امروز در خدمت 150 نماینده مجلس دانش آموزی سراسر کشور هستیم باید گفت در دولت تدبیر و امید مجلس هفتم فعالیت خود را آغاز کرد و سال گذشته اختتامیه این مجلس برگزار شد . نمایندگان مجلس هشتم نیز در سال 94 با انتخاب مستقیم دانش آموزان انتخاب شدند که می توان گفت یکی از مجالس مردمی در جهان است.

 

دریافت اعتبارنامه مجلس در اسفندماه


وی افزود: نمایندگان مجلس هشتم دانش آموزی در اسفندماه اعتبارنامه خود را دریافت کردند و اکنون در آستانه سال تحصیلی جدید اولین اجلاس سراسری خود را در تهران برگزار می کنند که روز اول آن با کلاسهای اخلاق نمایندگی، آئین نامه مجلس ، الزامات ارتباطات نمایندگان دانش آموزی و سپس مراسم تجدیدمیثاق با ارمان های امام راحل و بررسی اسناد بالادستی در آموزش و پرورش و کلاس الزامات فرهنگی در فضای مجازی را خواهند داشت.

 

برنامه فردای مجلس دانش آموزی


معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: فردا نیز مراسم تحلیف نمایندگان ، انتخاب هیات رئیسه و نطق های رسمی را داریم که پس از انتخاب هیات رئیسه سندهای مشورتی را مورد بررسی قرار می دهند و علاوه بر این فوق برنامه هایی را توسط دبیرخانه مجلس دانش آموزی برای آنها در نظر گرفته ایم که مدت آن 3 روز است .

 

مجلس دانش آموزی یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است


وی افزود: مجلس دانش آموزی یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران و فصل مشترک دانش آموزان و آموزش و پرورش است. خوشبختانه از بعد مشورتی تا کنون برکت های خوبی نصیب آموزش و پرورش شده است دانش آموزان باید در این مجلس مشارکت جویی و مشارکت پذیری را بیاموزند و این حرکت را به یک حرکت ملی جانانه تبدیل کنند.

 

ترتیب مجلس دانش آموزی


کفاش ادامه داد: از 150 نماینده مجلس دانش آموزی 75 نفر دختر و 75 نفر پسر هستند که 5 نفر از آنها از اقلیتهای مذهبی، 2 نفر ازمدارس خارج از کشور و 2 نفر از دانش آموزان با نیازهای ویژه هستند.