به گزارش ایسنا، جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان فریدونکنار در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان، برگزار شد. سرپرست اداره ورزش و جوانان فریدونکنار در این جلسه از برگزاری مراسم تجلیل از زوج ورزشکار موفق در این شهرستان خبر داد.
«کاظم رنجبر» اظهار کرد: ستاد ساماندهی امور جوانان هر دو ماه یک بار برگزار که در آن تصمیمهای مهمی درباره جوانان گرفته میشود.
وی با بیان اینکه این ستاد درباره ازدواج، طلاق، بیکاری، اشتغال و موضوعهای مختلف مربوط به جوانان جلسه تشکیل میدهد تا موانع را بررسی و برطرف کند، گفت: در زمینه افزایش ازدواج و کاهش طلاق در میان جوانان بهویژه ورزشکاران برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع مهارتهای زندگی با حضور کارشناسان این رشته در دستور کار این اداره قرار دارد.
سرپرست اداره ورزش و جوانان فریدونکنار با اشاره به اینکه در هفته ازدواج مشاورههای رایگان در سالنهای ورزشی برای جوانان برگزار میشود، خاطرنشان کرد: توزیع بروشورهای فرهنگی در زمینه مهارتهای زندگی بهتر در میان ورزشکاران و راهاندازی کمپین ازدواج آسان در شبکههای اجتماعی فریدونکنار از دیگر برنامههای این اداره در این حوزه است.
رنجبر افزود: تجلیل از زوج ورزشکار موفق و برگزاری جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان با موضوع ازدواج از دیگر برنامههایی است که در دستور کار این اداره طی امسال قرار دارد.
رئیس ثبت احوال فریدونکنار از ثبت 199 واقعه ازدواج طی 5 ماه نخست امسال در این شهرستان خبر داد.
«حرمتالله قیصری» اظهار کرد: در 5 ماه سال 95 همانند سال گذشته 97 مورد طلاق در فریدونکنار به ثبت رسید که تنها نشانی 48 مورد از آنها مربوط به فریدونکنار است.
وی با اشاره به اینکه در این مدت 5 ماهه، 199 واقعه ازدواج نیز در فریدونکنار ثبت شد، تصریح کرد: 59 درصد ازدواجها به آدرس فریدونکنار و 41 درصد برای سایر شهرستانها بود.
رئیس ثبت احوال فریدونکنار با بیان اینکه پارسال 53 درصد طلاق ها به نشانی فریدونکنار بوده است، خاطرنشان کرد: در فریدونکنار 40 درصد ازدواج ها به طلاق منجر شد به طوریکه 48 طلاق و 118 ازدواج در فریدونکنار صورت گرفت.
قیصری در ادامه با اشاره به سطح سواد افرادی که از یکدیگر جدا شدند، گفت: 10 مورد طلاق از سوی افراد بیسواد، 50 مرد و 51 زن با مدرک زیردیپلم، 30 مرد و 29 زن با مدرک دیپلم، 2 مرد و 3 زن با مدرک فوق دیپلم، 9 مرد و زن با مدرک لیسانس و یک زن با مدرک فوقلیسانس صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه 93 درصد افرادی که از یکدیگر جدا شدند خانهدار بودند، افزود: بیشترین فاصله سنی طلاق در میان زوجها از یک تا 5 سال بوده است.
سرپرست فرمانداری فریدونکنار نیز با بیان اینکه روحانیت نقش مهمی در تببین جایگاه مسائل اجتماعی دارد، گفت: یکی از علل افزایش طلاق، کاهش باورهای دینی در جامعه است.
«حسین منفردی» اظهار کرد: با توجه به آمارهایی که درباره طلاق در کشور وجود دارد بهنظر میرسد این استان به مرحله درمان رسیده است.
وی با بیان اینکه یکی از علل افزایش طلاق، کاهش باورهای دینی است، تصریح کرد: آمارها نشان داده است همیشه پیشگیری بهتر و آسانتر از درمان است.
سرپرست فرمانداری فریدونکنار با تأکید بر اینکه بسیاری از مشکلات اجتماعی از مدرسه آغاز میشود، خاطرنشان کرد: آمارها نشان میدهد مشکلات اجتماعی از دبیرستان به مدرسه رسیده است.
منفردی افزود: باید هماهنگیهای لازم با آموزش و پرورش صورت بگیرد تا با آموزشهای اصولی از ایجاد مشکلات اجتماعی جلوگیری شود.
وی در ادامه به نقش روحانیت به ویژه در ماه محرم برای تبیین جایگاه مسائل اجتماعی در جامعه اشاره و تصریح کرد: باید با نگاه علمی به موضوع نگاه شود و این نقش روحانیت را حساستر کرده است.
سرپرست فرمانداری فریدونکنار همچنین به اهمیت برگزاری دورههای آموزشی پیش از ازدواج در این شهرستان تاکید کرد و گفت: مسئولان بهزیستی در برگزاری آموزشهای پیش از ازدواج و اعطای گواهینامه پیشقدم شوند.
انتهای پیام