آیت شیراوند در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه کار اجرایی احداث تصفیهخانه گاماسیاب نهاوند بهزودی آغاز خواهد شد، اظهار کرد: در فصول بارندگی به علت وجود املاح کدر، آب مصرفی روستاهای پائین دست رودخانه گاماسیاب دارای کدورات فراوانی میشود که برای رفع این مشکل تصفیهخانه گاماسیاب احداث میشود.
وی با اشاره به اینکه کار مطالعاتی احداث این تصفیهخانه انجام شده است و در حال حاضر از طریق ادارات مربوطه پیگیر تملک زمین برای مکان این تصفیهخانه هستیم، افزود: در صورت تملک زمین کار اجرایی این پروژه در روزهای آینده آغاز خواهد شد و تصفیهخانه امسال به بهرهبرداری میرسد و کدورات آب بعد از فصل بارندگی به حداقل ممکن خواهد رسید.
شیراوند با اشاره به اینکه کیفیت آب آشامیدنی روستاهای شهرستان نهاوند با نظارت شبکه بهداشت شهرستان به صورت مداوم کنترل میشود، تصریح کرد: خوشبختانه تمام منابع آب آشامیدنی روستاهای شهرستان نهاوند سالم و بدون آلودگی هستند و در صورتیکه آلودگی پیش بیاید منشأ آن شکستیهای شبکههای توزیع آب است.
وی گفت: برای گندزدایی مجتمع آبرسانی گاماسیاب یک دستگاه الکترونیز نمک طعام خریداری و نصب شده که این دستگاه کیفیت کار گندزدایی را افزایش میدهد و از لحاظ بهداشتی نوع ارتقاء یافته دستگاههای گندزدایی است.
رئیس آبفار شهرستان نهاوند در ادامه به مجتمعهای آبرسانی شهرستان نهاوند اشاره کرد و افزود: در شهرستان نهاوند هشت پروژه مجتمع آبرسانی وجود دارد که از این هشت مجتمع سه مورد در دست اجرا، سه مورد در حال مطالعه و دو مورد در حال بهرهبرداری هستند.
شیراوند بیان کرد: مجتمعهای آبرسانی زرینباغ و محمودیه در حال بهرهبرداری، مجتمعهای آبرسانی دهنو علیا، شهرک و فارسبان در دست اجرا و مجتمعهای آبرسانی گاماسیاب، کرکعلیا و چناری نیز در دست مطالعه و اجرا هستند.
وی اظهار کرد: کل مجتمعهای آبرسانی شهرستان نهاوند 62 روستا معادل ۵۰ درصد جمعیت تحت پوشش آب و فاضلاب روستایی را پوشش میدهند.
شیراوند در ادامه عنوان کرد: مجتمع آبرسانی گاماسیاب ۲۰ روستای بخش مرکزی را با بیش از ۱۸ هزار نفر جمعیت که ۴۲ درصد جمعیت بخش مرکزی شهرستان نهاوند است را شامل میشود.
وی اضافه کرد: در سال ۹۴، دو میلیارد تومان اعتبار به پروژه مجتمع آبرسانی گاماسیاب تخصیص پیدا کرد و امسال نیز برای تأمین اعتبار این مجتمع قول مساعد دادهاند و در صورت تأمین اعتبارات این مجتمع در سال ۹۶ به بهرهبرداری خواهد رسید.
شیراوند در ادامه به مزایای مجتمعهای آبرسانی اشاره کرد و گفت: جلوگیری از پراکندگی تأسیسات و تمرکز آنها در یک محل، استفاده از ابزار و تأسیسات جدید برای جلوگیری از مصرف بیرویه و برداشت بیش از حد از منابع زیرزمینی و تأمین پایدار آب روستاها به نحوی که زمان قطعی آب شبکه به حداقل ممکن برسد، از مزایای مجتمعهای آبرسانی هستند.
وی تصریح کرد: در صورت بهرهبرداری از مجتمعهای آبرسانی از چاههای آب روستاها به عنوان منبع ذخیره استفاده میشود و با حداقل رسیدن قطعی آب شبکهها منجر به اطمینانخاطر مشترکین روستایی خواهد شد.
شیراوند در ادامه گفت: در شهرستان نهاوند به سه روستای زیر ۲۰ خانوار شامل روستاهای خیرقلی، شهبازآباد و چشمهکبود از طریق تانکر آبرسانی میشود.
وی عنوان کرد: به علت اقداماتی که در جهت مصرف بهینه و پیشگیری از هدررفت آب توسط اداره آبفار شهرستان نهاوند صورت گرفته است و بارش نزولات جوی مناسب در حال حاضر روستاهای شهرستان بحران آب ندارند.
انتهای پیام