شناسهٔ خبر: 15066892 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیرکل امور اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور تاکید کرد

ضرورت نقش آفرینی ویژه معلمان در گسترش مشی دانش‌آفرینی

مدیرکل امور اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: ایران اسلامی مأمن دانشمندان و علمای بزرگی بوده‌ است و برای حفظ این جایگاه ویژه در جهان باید معلمان در گسترش مشی دانش‌آفرینی در جامعه نقش ویژه‌ای ایفا کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حسین دهقان ظهر امروز در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان شهید مدرس سنندج اظهار کرد: دانشجو کسی است که دنبال دانش است و انجمن‌های دانشجویی نیز فعالیتی تخصصی و مرتبط با توسعه دانش برعهده دارند.

وی افزود: دانشجویان و اساتید به مبحث دانش‌آفرینی و آموزش دانش مرتبط هستند و باید در تولید دانش نقش ویژه‌ای را ایفا کنند.

دهقان خاطرنشان کرد: در طول تاریخ چندین هزار ساله کشورمان شاهد نقش‌‌آفرینی دانشمندان بزرگی بوده‌ایم و این بزرگان ذخیره دانش ملت ما محسوب می‌شوند.

مدیرکل امور اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور اظهار داشت: به عنوان کسی که در جستجوی دانش هستیم باید به این مهم توجه کنیم که چگونه می‌توانیم به دانشمندهای آینده تبدیل شویم.

دهقان افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که در بسیار موارد نمی‌توان در کلاس‌های درس به دانشمند تبدیل شد بلکه این مهم در زمانی محقق می‌شود که بتوانیم منش دانش‌آفرینی را در خودمان ایجاد کنیم.

 وی خاطرنشان کرد: نوع بشر با هوش متوسط قابلیت دانشمند شدن را دارد و می‌تواند دانشمند شود و تولید دانش کند اما باید زحمات این راه پر فراز و نشیب را تحمل کند.

این مسؤول اظهار داشت: چنین منش و شخصیتی محصول حوزه اجتماعی است و یک انجمن علمی دانشجویی تنها محلی نیست که فقط دانش و اطلاعات در آن مبادله شود بلکه در آن باید خرد را بر دانش بیافزاییم.

مدیرکل امور اجتماعی دانشگاه فرهنگیان کشور تصریح کرد: دانشجو معلمان با توجه به جایگاه ویژه‌ای که در نظام تعلیم و تربیت کشور دارند باید منش دانش‌آفرینی را سرلوحه امور خود قرار دهند و از ظرفیت انجمن‌های علمی برای تحقق این مهم استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: باید اتفاقات را در زندگی جدی بگیریم و بتوانیم چنین تجارب زیستی را افزایش دهیم  چرا که آن موقع دانشمند خواهیم داشت و با استفاده از این تجربیات روحیه و منش دانشمندی و دانش‌آفرینی را افزایش خواهیم داد.

انتهای پیام/79006/ق40