شناسهٔ خبر: 15064678 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

حجت‌الاسلام غلامی عنوان کرد

رشد نوشت‌افزار در گرو رشد پویانمایی/ تولیدکنندگان فرهنگسازی را فراموش نکنند

رئیس مرکز پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی «صدرا» گفت: اگر انیمیشن رشد نکند و در مقام نوآوری و خلاقیت قرار نگیرد، نوشت افزار هم آسیب می‌خورد و متاسفانه ما به اندازه‌ای کاراکتر جذاب نداریم که بتوانیم هر سال یک مانور انجام دهیم.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام رضا غلامی رئیس مرکز پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی صدرا ضمن بازدید از چهارمین نمایشگاه «ایران نوشت» در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، نفس شکل گیری تولید نوشت افزار ایرانی اسلامی را ارزشمند برشمرد و افزود: ما یک زمانی منفعل بودیم و تولیدکنندگان بدون توجه به ارزش‌های دینی و نیازهای فرهنگی کشور محصول تولید و عرضه می‌کردند به نحوی که زمانی لوازم التحریر قاچاق با کاراکترهای خارجی و مضامین نامطلوب فرهنگی به کشور قاچاق می‌شد و فضای آلوده و رنج‌آوری ایجاد کرده بودند.

*جوانان انقلابی کاری کردند خودمان تصمیم بگیریم

حجت الاسلام غلامی با ابراز خرسندی از جریان شکل گرفته در صنعت نوشت‌افزار ابراز داشت: جمعی از جوانان و نیروهای مومن و انقلابی تصمیم به غلبه بر وضع موجود گرفتند و کاری کردند که برای کشور و فضای فرهنگی جامعه، خودمان تصمیم بگیریم و آن طور که شایسته است برنامه‌ریزی کنیم.

وی روند برگزاری چند ساله نمایشگاه را روبه رشد برشمرد و افزود: ممکن است انتظارات ما از تولیدکنندگان بیشتر باشد ولی درکل شاهد پیشرفت بوده‌ایم و هر سال نسبت به سال گذشته کار و حرف جدید ارائه کردیم باید به کسانی که در این زمینه فعالیت می‌کنند خداقوت گفت.

*عدم رشد پویانمایی موجب آسیب رسیدن به نوشت‌افزار می‌شود

رئیس مرکز پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی «صدرا» با بیان اینکه نوشت افزار وابسته به صنعت پویانمایی است ادامه داد: اگر انیمیشن رشد نکند و در مقام نوآوری و خلاقیت قرار نگیرد، نوشت افزار هم آسیب می‌خورد و متاسفانه ما به اندازه‌ای کاراکتر جذاب نداریم که بتوانیم هر سال یک مانور انجام دهیم و باید انیمیشن‌های جذاب و با محتوا تولید کنیم تا در فضای فرهنگی اثر بگذارد.

او با تاکید بر اینکه این شخصیت ها تا چند سال آینده قابلیت استفاده دارند و باید انیمیشن جدید تولید کرد افزود: امیدواریم بازار نوشت افزار به قدری رونق بگیرد و سودآور شود که تولیدکنندگان نوشت افزار خود انیمیشن تولید کنند و با ایجاد کاراکترهای جدید و متنوع به کمک این صنعت بیایند.

*محصولات با کیفیت و فروش بدون ضرر

حجت الاسلام غلامی تولید کننده موفق را کسی دانست که بتواند بعد از پنج سال روی پای خود بایستد و ادامه داد: در بازدیدی که از غرفه‌های نمایشگاه داشتم مشاهده کردم محصولات با کیفیتی تولید شده که به راحتی قابلیت عرضه دارد و بدون ضرر به فروش می‌رسد.

وی با بیان اینکه انشاالله روزی جوان‌های مومن و انقلابی صنایع دیگر را هم رشد دهند افزود: کار اقتصادی پیچیدگی خاص خود را داشته و نیاز به کسب مهارت و دانش در این عرصه دارد و کسانی که می‌خواهند در این صنعت موفق شوند باید دانش خود را افزایش دهند تا در این بازار موفق شوند.

*

رئیس مرکز پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی صدرا با تاکید بر اینکه باید روی مضامین بیشتر دقت شود و پیام‌های عمیق در تصاویر بگنجانیم ادامه داد: سال به سال در حوزه فرهنگ باید شاهد پیشرفت باشیم و این موضوع نیازمند برنامه‌ریزی و تشکیل اتاق فکر است و تولیدکنندگان نباید هدف اصلی خود که فرهنگ سازی است را فراموش کنند.

بر اساس این گزارش، چهارمین نمایشگاه ایران نوشت از دوم تا نوزدهم شهریورماه همه روزه از ساعت 10 تا 22 پذیرای خانواده‌ها است.

انتهای پیام/و