شناسهٔ خبر: 15064543 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

سید طه هاشمی: ترویج اندیشه امام خمینی(ره)، یکی از محورهای اصلی فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی است

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی یکی از محورهای اصلی فعالیت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی را شناخت، معرفی و ترویج اندیشه امام خمینی (ره) خواند و از همکاری‌های گسترده‌تر دانشگاه آزاد اسلامی با پژوهشکده امام‌ خمینی (ره) خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسکانیوز، سید طه هاشمی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن ابراز خرسندی برای حضور در اختتامیه اردوی آموزشی و فرهنگی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بدون تردید باید جزو پیشروترین مراکز آموزش عالی برای ترویج افکار امام‌خمینی‌(ره) باشد. زیرا این دانشگاه با خواست، اراده و کمک امام خمینی (ره) تاسیس شده است.

او ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی به پیشنهاد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در شرایط جنگ و بحران‌های کشور مطرح شد و امام(ره) با کمک یک‌میلیونی با برکت خود به دانشگاه کمک کرد که امروز این سرمایه عظیم در حال فعالیت باشد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشگاه آزاد با 5 میلیون و 700 هزار فارغ‌التحصیل بیش از 54درصد دانش‌آموختگان کشور را تشکیل می‌دهد. این دانشگاه با تولید علم، آموزش، فعالیت‌های پژوهشی و مراکز آزاداندیشی نقش مهمی در پرورش افکار دارد.

هاشمی گفت: لغت آزاد برای این دانشگاه، پرورش افکار آزادی است که می‌خواهند و می‌توانند آزادانه فکر کنند و پسوند اسلامی به این معناست که تمام این افکار و عقاید از دین مبین اسلام می‌آید.

او به حضور سیداحمد خمینی در هیات‌موسس دانشگاه آزاد اسلامی در گذشته اشاره کرد و گفت: بعد از فوت حاج احمد آقای خمینی، آیت‌الله ‌آقای حاج سیدحسن خمینی به عنوان نایب‌رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و عضوی از هیات موسس در این دانشگاه حضور دارند. بنابراین دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان برای معرفی افکار و اعتقادات امام‌خمینی(ره) در تلاش است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حوزه فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در 8 محور اصلی حرکت می‌کند که یکی از محورهای مهم آن امام‌خمینی(ره)، انقلاب و رهبری است. در سراسر کشور نیز حوزه‌های فرهنگی در این زمینه فعالیت می‌کنند که یکی از نتایج آن برگزاری این اردو و درس وصیت‌ نامه امام(ره) است.

هاشمی به اردوهای دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: این دانشگاه برای دانشجویان تازه‌وارد اردوهای توجیهی برگزار می‌کند، همچنین با برگزاری اردوی رضوی که در ارتباط با حضرت ثامن‌الحجج است و اردوی راهیان نور برای یادآوری و انتقال ارزش‌ها، آرمان و دستاوردهای دفاع مقدس و فرهنگ انقلاب و امام(ره) را ترویج می‌کند.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: اما یکی از مهم‌ترین اردوها، در رابطه با ترویج افکار امام(ره) اردوی «از خمین تا جماران» است که مخصوص شناخت و معرفی امام‌خمینی(ره) است. همه ما در رابطه با این موضوع وظیفه داریم، زیرا با توجه به شرایط کنونی جامعه، دشمنان خارجی و افرادی هم در داخل کشور که مطرود امام(ره) بودند، می‌خواهند شخصیت ایشان را تحریف کنند. بنابراین وظیفه داریم بیش از هر زمان دیگر و با استفاده از افرادی که متعهد هستند، افکار و عقاید امام‌خمینی(ره) را ترویج کنیم.

هاشمی تاکید کرد امام(ره) فقط متعلق به زمان خودش نیست. او گفت: در اردوی از خمین تا جماران ضمن آموزش افکار و آرمان‌های حضرت امام با بازدید از محل زندگی امام(ره) در خمین ،قم و تهران، تلاش شده دانشجویان هرچه بیشتر با سبک زندگی و اندیشه‌های امام‌خمینی(ره) آشنا شوند.

او در پایان از پژوهشکده فرهنگی امام‌خمینی(ره) قدردانی و ابراز امیدواری کرد دانشگاه آزاد اسلامی و حوزه دانشجویی و فرهنگی این دانشگاه در آینده همکاری بیشتری برای پژوهش‌های گسترده با پژهشکده امام‌خمینی‌(ره) داشته باشند.

20101