آفتابنیوز :
∎
«حسین منفردی» در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: پس از وقوع طوفان کمیته بحران در فریدونکنار تشکیل شد تا نسبت به برطرف کردن مشکلات اقدام شود.
وی با بیان اینکه ساعت 17 روز جمعه مشکلات مربوط به برق بهطور کامل برطرف شد، تصریح کرد: هنوز مشکلات مربوط به آب در فریدونکنار وجود دارد.
سرپرست فرمانداری فریدونکنار با اشاره به اینکه دو تانکر 10 هزار لیتری از ساری و چالوس برای تأمین موقت آب شرب این شهرستان به فریدونکنار آورده شد، خاطرنشان کرد: 70 درصد مشکل آب فریدونکنار برطرف شد و آتشنشانی این شهرستان در داخل شهر نیز آب مورد نیاز مردم را تأمین میکنند.
منفردی با بیان اینکه برآورد اولیه خسارت در فریدونکنار 300 میلیون تومان است، گفت: به مسئولان تاکید شد تا برآورد خسارت روستاهای این شهرستان را در سریعترین زمان ممکن اعلام کنند تا با برنامهریزی مشکلات برطرف شود.
وی با اشاره به اینکه تأمین آب بزرگترین مشکل فریدونکنار است، اظهار کرد: 8 حلقه چاه آب در فریدونکنار وجود دارد که بهعلت افتادن تیر برق و قطعی ناشی از آن، آبرسانی این شهرستان را با مشکل مواجه کردند.
سرپرست فرمانداری فریدونکنار افزود: با هماهنگیهای صورت گرفته با استانداری و فرماندار آمل، سه حلقه چاه مربوط به تأمین آب فریدونکنار بهوسیله یک شبکه قدیمی برقدار شدند که بخشی از مشکلات آب فریدونکنار را برطرف کرد و با تأمین یک موتور دیگر بقیه چاهها نیز برقدار میشوند.
منفردی خاطرنشان کرد: در این طوفان هیچیک از همشهریان فریدونکناری آسیب ندیدند و نیروهای امدادی نیز در فریدونکنار به حالت آمادهباش قرار دارند.
خسارت طوفان به اراضی کشاورزی
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار با اشاره به اینکه آماری از خسارت شالیکوبیها و مرغداریها در دسترس نیست، گفت: تنها 30 هکتار از اراضی کشاورزی که به کشت دوم برنج اختصاص یافته بود بهعلت بارش باران و طوفان آسیب رسیده است.
«محمدرضا ضیائی» نیز در گفتوگو با ایسنا با اشاره به طوفان دیشب در فریدونکنار و خسارتهای احتمالی آن، اظهار کرد: از طوفانی که دیشب در فریدونکنار به وقوع پیوست تاکنون هیچ آماری مبنی بر خسارت به جهاد کشاورزی اعلام نشده است.
وی با بیان اینکه باید منتظر بود تا فردا آمار دقیق کارخانهها و مرغداریها مشخص شود، تصریح کرد: تنها 30 هکتار از اراضی کشاورزی که به کشت دوم برنج اختصاص یافته بود بهعلت بارش باران و طوفان آسیب رسیده است.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار افزود: بیشترین خسارت احتمالی در فریدونکنار مربوط به آبی است که از بالادست به فریدونکنار بهعلت تهبند بودن سرریز میشود و اگر نهرهای موجود در این شهرستان ظرفیت توان آب را نداشته باشند با وارد شدن به زمینهای کشاورزی خسارت به این اراضی وارد میشود.
ضیائی در پاسخ به این پرسش که کشاورزان چگونه میتوانند از بیمه خسارت استفاده کنند، گفت: محصول ناشی از کشت دوم بیمه نمیشود.