به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان دانش هاشمیپور در جلسه ساماندهی سرویس حمل و نقل مدارس استان اظهار داشت: امسال شمار شرکتهای فعال در بخش سرویس مدارس با افزایش بیش از دو برابر، به 15 شرکت رسیده است که در مجموع شش هزار دانش آموز از خدمات این شرکتها بهرهمند خواهند شد.
وی تصریح کرد: توجه جدی به ایمنی، رفاه و آرامش خانوادهها با رویکردهای تربیتی از اهم برنامههای آموزش و پرورش استان در این بخش است و شرکتها موظف به رعایت سیاستها و برنامههای آموزش و پرورش هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان با بیان اینکه آموزش و پرورش از همه ظرفیتهای موجود برای ارتقای کیفیت سرویس مدارس بهره خواهد گرفت، یادآور شد: علاوه بر همکاری و مشارکت سازمان تاکسیرانی و پلیس راهنمایی و رانندگی که به عنوان دو بازوی مهم در اجرای طرح هستند، خانوادهها نیز بهعنوان پشتوانه همه برنامههای آموزش و پرورش میتوانند با طرح نظرات سازنده و همکاری مستقیم با مدیران مدارس، ما را در ارائه خدمات بهتر یاری رسانند.
به گفته هاشمیپور، هدف قانونگذار از تدوین آئیننامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزی مدارس علاوه بر موضوع جابجایی دانش آموزان، توجه به مسائل تربیتی هم است چراکه سرویس مدارس بهعنوان کلاس درس سیار در امر تعلیم و تربیت ایفای نقش دارد.
وی اضافه کرد: با نظر به این مهم، باید در انتخاب و تائید صلاحیت رانندگان، برگزاری جلسات و دورههای آموزشی در زمینههای مختلف اخلاقی و تربیتی، راهنمایی و رانندگی و... نهایت دقت نظر صورت گیرد که این امر مورد تاکید آموزش و پرروش استان است.
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان در پایان گفت: تمهیدات و مقدمات لازم فراهم گردیده است تا در سال جدید کار ساماندهی سرویس مدارس مبتنی بر راهبردهای مدون و با رویکرد جدید، در قالب ستاد ساماندهی سرویس مدارس در استان پیگیری شود.
انتهای پیام/3264/ح/
∎