شناسهٔ خبر: 15062690 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

با رویکرد آموزشى «ال سیستما»

ارکستر آکادمیک پایتخت تشکیل شد

ارکستر آکادمیک پایتخت با الگو برداری از رویکرد آموزشی«ال سیستما» زیر نظر آکادمی موسیقی پنج خط با 60 عضو به صورت رسمی آغاز به کار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس، شهرام توکلی آهنگساز و مدیر آکادمی موسیقی پنج خط با اعلام این خبر گفت: به دنبال اعلام فراخوان و ثبت نام 80 نوازنده در  آزمون ارکستر ، از نوازندگان سازهای ویلن، ویلن آلتو، ویلنسل، فلوت ، ابوا و کلارینت آزمونی گرفته شد و در نهایت 60 نوازنده برای ارکستر انتخاب شدند.

وی ادامه داد: از آنجایی که این ارکستر جنبه آموزشی دارد در انتخاب نوازندگان خیلی سخت گیری نکردیم و افرادی که حداقل های نوازندگی و توانایی نوازندگی درارکستر را داشتند ،جذب کردیم.

این آهنگساز افزود: این ارکستر به دو گروه سنی 7 تا 15 سال و 15 سال به بالا تقسیم شده که هر گروه جداگانه و به طور مجزا هفته ای یک جلسه سه ساعته تمرین خواهند داشت.برای سازهای زهی و بادی مربی هایی درنظر گرفته ایم که آموزشهای لازم را در تمرینات به نوازندگان داده  و بر روی موارد تکنیکی مربوط به قطعات با آنها کارخواهد شد و سپس در تمرین کل  ارکستر ، نوازندگان زیر نظر رهبر ارکستر به تمرین قطعات خواهند پرداخت. این ارکستر کار خود را به صورت رسمی از روز پنج شنبه 11 شهریورماه با اولین تمرین آغاز کرده است.

مدیر آکادمی موسیقی پنج خط با اشاره به پذیرفته نشدگان در آزمون این ارکستر گفت:تصمیم داریم که برای این افراد نیز تمرینات جداگانه ای در سطح ابتدایی تر در نظر بگیریم تا آنها نیز بتوانند با ارتقاء سطح نوازندگى خود در آینده نزدیک وارد ارکستر شوند. به طور کلی راه ورود به این ارکستر باز خواهد بود چرا که قصد داریم هر سه ماه یکبار فراخوان جدیدی برای جذب نوازنده ارائه دهیم.

توکلی در خصوص برنامه های اجرایی این ارکستر افزود: درست است که این ارکستر جنبه آموزشی دارد اما قطعا اجرای برنامه و حضور روی صحنه نیز در راستای اهداف آموزشی بسیار مهم و با اهمیت بوده و به همین دلیل اجرای کنسرت نیز در برنامه ما خواهد بود.

این مدرس دانشگاه با اشاره به رویکرد آموزشى ال سیستما بیان داشت :ال سیستما الگوی آموزشی موسیقی است که برای اولین بار در سال1975توسط Jose Antonio Abreu در کشور ونزوئلا بنیانگذاری شد. این رویکرد آموزشی نشان میدهد که چگونه موسیقی با برنامه ریزی صحیح میتواند هم موزیسین های بزرگی بوجود بیاورد و هم به طرز چشمگیری مسیر زندگی صدها هزار نفر از بچه های یک ملت را تغییر دهد.

انتهای پیام/