شناسهٔ خبر: 15062061 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

در مسابقات دو‌و‌میدانی قهرمانی نوجوانان پسر کشور

تیم پسران همدان در جایگاه سوم مشترک تیمی قرار گرفت

دبیر هیأت دو‌و‌میدانی همدان گفت: تیم پسران همدان در مسابقات دو‌و‌میدانی قهرمانی نوجوانان پسر کشور به طور مشترک با تیم خراسان رضوی در جایگاه سوم قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

مسعود بنوان امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به حضور موفق دو‌و‌میدانی‌کاران نوجوان استان در دو بخش دختران و پسران در مسابقات قهرمانی کشور، اظهار کرد: مسابقات دو‌و‌میدانی قهرمانی نوجوانان دختر و پسر کشور در مشهد مقدس پیگیری و برترین‌ها معرفی شدند که ورزشکاران همدان نیز در این رقابت‌ها خوش درخشیدند.

وی به کسب عنوان سوم تیمی پسران در این رقابت‌ها اشاره کرد و گفت: تیم پسران همدان متشکل از سید‌ امیر زمان‌پور، پوریا وطن‌نواز، محمد حاصلی، حسین محمدی، محمد حاجی‌بابایی، آرمین شاه‌ملکی، شاهین یار‌حسینی و علی زورآوند در مسابقات حضور یافتند.

دبیر هیأت دو‌و‌میدانی همدان بیان کرد: مصطفی قاسمی و محمد خزایی هدایت و سرپرستی تیم پسران را به عهده داشتند.

وی افزود: مسابقات دو‌و‌میدانی پسران با حضور 300 دونده نوجوان پسر از 32 استان در مجموعه ورزشی 22 بهمن دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

بنوان تصریح کرد: دو‌و‌میدانی‌کاران در رشته‌های 100 متر، 200 متر، 400 متر، 800 متر، 1500 متر، 10 کیلومتر پیاده روی، 110 متر بامانع، 400 متر بامانع، 2000 متر بامانع، پرش ارتفاع، پرش طول، پرش سه گام، پرش با نیزه، پرتاب دیسک، پرتاب وزنه، پرتاب چکش، پرتاب وزنه، دهگانه و دوی رله امدادی با یکدیگر رقابت کردند.

وی ادامه داد: در این رقابت‌ها آرمین شاه‌ملکی در 10 کیلومتر پیاده‌روی موفق شد با ثبت زمان 59 دقیقه و 33 ثانیه بر سکوی نخست این ماده بایستد.

دبیر هیأت دو‌و‌میدانی همدان کسب عنوان دومی در پرتاب نیزه و عنوان چهارمی در پرتاب دیسک شاهین یارحسینی را مطرح کرد و یادآور شد: یارحسینی در این دو ماده موفق به ارتقاء رکورد شد.

وی خاطرنشان کرد: علی زورآوند در 3000 متر دوم شد و محمد حاصلی در 1500 متر عنوان سوم را به خود اختصاص داد و تیم همدان به طور مشترک با تیم خراسان رضوی بر سکوی سوم قرار گرفت.

بنوان با بیان اینکه مسابقات در بخش دختران نیز پیگیری شد، گفت: 167 ورزشکار از 26 استان در ورزشگاه 22 بهمن با یکدیگر رقابت کردند که در پایان تیم دختران همدان در ره پنجم قرار گرفت.

وی به ترکیب تیم دختران اشاره کرد و یادآور شد: تیم دختران همدان با ترکیب زینب شیرمحمدی، مریم خوش‌نیت، زینب زارعی، شیرین نادر‌بیگی، مبینا سادات رحمانی، مریم سلیمانی با مربیگری لیلا مرادی و سرپرستی سمیرا زمانی در رقابت‌ها حضور یافت.

دبیر هیأت دو‌و‌میدانی همدان افزود: مبینا سادات رحمانی در پرتاب دیسک با ثبت رکورد 31.38 متر قهرمان شد و در پرتاب نیزه نیز با ثبت رکورد 29.15 متر در رده سوم قرار گرفت.

وی از کسب عنوان نخست مریم خوش‌نیت در 2000 متر با مانع با ثبت زمان 8 دقیقه و 16 ثانیه و 86 صدم ثانیه خبر داد و تصریح کرد: خوش‌نیت در ماده 1500 متر با ثبت زمان 5 دقیقه و 14 ثانیه و 65 صدم ثانیه عنوان دوم را از آن خود کرد.

بنوان به کسب عنوان سومی دونده استان در 3000 متر اشاره کرد و یادآور شد: زینب زارعی با ثبت زمان 13 دقیقه و 38 ثانیه و 74 صدم ثانیه بر سکوی سوم این ماده ایستاد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: استان همدان استعداد‌های بسیاری در دو‌و‌میدانی دارد که هیأت استان در صدد شناسایی و شکوفایی افراد مستعد در این رشته است.

انتهای پیام/89039/ک30/