شناسهٔ خبر: 15060742 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

نوزدهمین همایش پیوند گل‌ها، در آران و بیدگل برگزار شد

گروه اجتماعی: همزمان با اول ذی‌الحجه، سالروز پیوند آسمانی حضرت زهرا(س) و حضرت علی(ع) و به‌همت مؤسسه خیریه الزهرا(س)، نوزدهمین همایش پیوند گل‌ها، شب گذشته، دوازدهم شهریورماه در بوستان مهربانو برگزار شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آران و بیدگل، در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب الله فرحزاد، کارشناس مسائل دینی، با تبریک سالروز ازدواج آسمانی حضرت زهرا (س) و حضرت علی(ع)، گفت: تا به امروز در جهان، ازدواجی به اهمیت و عظمت ازدواج حضرت زهرا(س) و حضرت علی(ع) شکل نگرفته است.
وی با اشاره به تاریخ اسلام، تصریح کرد: ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) در اسلام به عنوان یکی از شایسته‌ترین و مستحکم‌ترین پیوندها می‌باشد.
وی ادامه داد: جوانان در هر عصر و دوره‌ای می‌توانند با الهام گرفتن از ساده زیستی آنان، ازدواجی آسان را سر لوحه  زندگی خود قرار دهند.
فرحزاد خاطرنشان کرد: پیوند زناشویی، هرچه به این الگوی موفق تاریخی، نزدیک‌تر باشد؛  بیشتر از گزند مصون خواهد ماند؛ و دور شدن از آن، می‌تواند به فروپاشی بنیان خانواده بینجامد.
وی ادامه داد: اهمیت ازدواج علی(ع) و فاطمه(س)، با هدف تحکیم بنیان خانواده، سبب شد تا سالروز ازدواج آن‌ها را، به عنوان روز ازدواج نام‌گذاری کنند.
این کارشناس مسائل دینی تاکید کرد: پیامبر اسلام (ص)، ازدواج دخترش را به ساده‌ترین و راحت‌ترین شیوه انجام داد تا برای همه جوانانی که در آستانه زندگی مشترک هستند سرمشق نیکویی باقی بماند.
حجت‌الاسلام والمسلمین فرحزاد، ازدواج را نخستین سنگ بنای تشکیل خانواده و بالطبع جامعه و اجتماع دانست و میزان اندیشه و تدبر در آن را در میزان پیشرفت و انحطاط و صعود یا سقوط جامعه تاثیر گذار خواند و تاکید کرد: اسلام به عنوان یک مکتب آسمانی، نه تنها ازدواج را کاری محبوب و مقدس دانسته، بلکه جوانان را موکدا به آن توصیه کرده است.
این کارشناس مذهبی بیان کرد: هر ازدواجی دارای اهداف خاصی است ولی در این میان، برخی از اهداف، کم ارج و ناپایدارند و نمی‌توانند برای همیشه خوشبختی زوجین را تضمین کنند.
فرحزاد، موثرترین راهکار برای حل مشکلات مالی و اقتصادی ازدواج را، کم کردن تشریفات، خرج‌های اضافی، داشتن قناعت و رضایت دو طرف به یک زندگی ساده و در حد ضرورت‌های اولیه دانست و از جوانان درخواست نمود؛ ساده زیستی، همدلی، هم فکری و درک متقابل از یکدیگر را، سرلوحه رفتارهای خود قرار دهند.
همچنین در ادامه، کارشناس شبکه  بهداشت و درمان آران و بیدگل، از راه اندازی کارگاه‌های مهارت‌های زندگی در آینده‌ای نزدیک خبر داد.
مریم رسولیان هدف از تشکیل کارگاه مهارت‌های زندگی را کسب مهارت‌های آموزشی قبل و پس از ازدواج و نحوه برقراری تعامل و رفتار مناسب زوجین و شیوه  تربیت و تعامل با فرزندان دانست و با اشاره به جایگاه خانواده و تعاملات زوجین در ارتقاء سطح سلامت خانواده، گفت: رابطه زناشویی یک رابطه انسانی منحصر به فرد است که با هیچ کدام از روابط بین فردی دیگر قابل مقایسه نیست.
رسولیان افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که ریشه  بسیاری از تنش‌ها و مشکلات و سوء تفاهمات، در ناتوانی زوجین در برقراری ارتباط سالم است که باید برای رفع این مشکل، چاره‌ای اندیشید.
وی ادامه داد: زوج‌های جوان، برای شرکت در این کلاس‌ها، می توانند به موسسه خیریه الزهرا(س) مراجعه کنند.
همچنین مدیر عامل موسسه‌ خیریه‌ الزهرا(س) در ادامه این مراسم از برگزاری تور مسافرتی تهران گردی، شامل بازدید از برج میلاد، کاخ نیاوران، زیارت حرم شاه عبدالعظیم حسنی(ع) و امام زاده صالح(ع)، ویژه  این زوج‌ها خبر داد.
محمد اصغری افزود: از میان زوج‌های جوان شرکت کننده در مراسم نوزدهمین جشن ازدواج در آران و بیدگل، به قید قرعه، ۱۵ زوج، در برنامه  تلویزیونی خندوانه حضور خواهند یافت.
اجرای موسیقی، اجرای مسابقه میان زوج‌های جوان، اهدای جوایز به مزدوجین مزین به نام مبارک علی و فاطمه، تقدیر از زوج‌های جوان خدام افتخاری آستان مقدس امام زاده محمد هلال بن علی (ع)، اطعام مزدوجین با غذای تبرکی حرم،  برپایی کاروان شادی از حرم امامزاده قاسم ابن علی النقی (ع) به طرف آستان مقدس امامزاده محمد هلال بن علی(ع)، بخش دیگری از برنامه‌های این آیین معنوی بود.
در پایان این مراسم نیز، زوج های جوان، با حضور در گلزار شهدای آستان مقدس امامزاده محمد هلال بن علی(ع)، با آرمان‌های شهدا، تجدید بیعت کردند.
جشن پیوند گل ها، از سال ۱۳۸۷ و به همت هيئت امنای آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی (ع)  آغاز شده و از آن سال تاكنون،  ۱۹ دوره جشن ازدواج برگزار گردیده است و در طی اين مدت، بيش از يك هزار زوج جوان زندگی مشترك خود را در فضايی سرشار از معنويت و شادی در جوار بارگاه ملكوتی حضرت محمد هلال‌بن علی(ع) آغاز كرده‌اند.