شناسهٔ خبر: 15058043 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

دومین روز جام جهانی اسکی چمن ایتالیا/جایگاه دوازدهم برای ایران

صاحب‌خبر -

مسابقات جام جهانی اسکی چمن - دیزین

اتریشی‌ها مانند روز نخست نیز، عنوان قهرمانی روز دوم جام‌جهانی اسکی روی چمن را به دست آوردند و مرتضی جعفری از ایران توانست به عنوان دوازدهم دست یابد.

به گزارش ایسنا، روز دوم رقابت‌های جام‌جهانی اسکی روی چمن به میزبانی ایتالیا و در رشته مارپیچ سرعت با قهرمانی دوباره اتریشی‌ها دنبال شد و از ایران نیز مرتضی جعفری با ایستادن در جایگاه دوازدهم بهترین نتیجه را کسب کرد.

در رقابت‌های امروز (جمعه) که در رشته مارپیچ سرعت برگزار شد، اسکی‌بازان اتریشی مانند روز نخست جایگاه‌های اول و دوم را به‌دست آوردند و اسکی‌باز جمهوری چک نیز عنوان سوم را از آن خود کرد. در این رقابت‌ها مایکل استوکر با ثبت زمان 33 ثانیه و 48 صدم ثانیه عنوان نخست را به دست آورد و مارک زیک‌بائر نیز با ثبت همین زمان مشترکا با هم‌وطن خود در جایگاه اول ایستاد.

مارتین استپانیک از جمهوری چک نیز با ثبت زمان 33 ثانیه و 50 صدم ثانیه در جایگاه سوم قرار گرفت.

از ایران نیز مرتضی جعفری با ثبت زمان 34 ثانیه و 22 صدم ثانیه در جایگاه دوازدهم ایستاد، حسین کلهر(فرزند درویش) با زمان 34 ثانیه و 47 صدم ثانیه شانزدهم شد، حسین کلهر (فرزند قربانعلی) با زمان 36 ثانیه و 58 صدم ثانیه در جایگاه 29 ایستاد و نیما بها با زمان 36 ثانیه و 60 صدم ثانیه جایگاه سی‌ام را به دست آورد.

روز سوم رقابت‌های جام‌جهانی اسکی روی چمن در رشته ترکیبی دنبال خواهد شد.

برچسب‌ها: