معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مشکلات موجود طرح راه آهن اردبیل - میانه گفت: این طرح در صورت تخصیص منابع مالی مورد نیاز به سرعت قابل تکمیل است.
وی اظهار کرد: گرچه فصل کاری در استان اردبیل رو به اتمام است اما توانایی تکمیل این پروژه توسط پیمانکاران داخلی نیز وجود دارد و با اختصاص سالانه سه هزار میلیارد ریال می توان راه آهن اردبیل - میانه را در مدت دو سال با فعالیت در چند نوبت کاری به اتمام رساند اما منابع مالی مورد نیاز باید تامین شود.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور بیان اینکه محدودیت منابع مالی باعث به وجود آمدن مشکلات کنونی شده گفت: در مجموع پروژه ۴۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد ، ۶۰ درصد از زیرسازی انجام و از ۲۳.۵ کیلومتر تونل مورد نیاز ۱۷ کیلومتر احداث شده است.
وی افزود: جلسه های مختلفی برای پیگیری موضوع پروژه های موجود از جمله راه آهن اردبیل ، میانه برگزار شده زیرا اعتباری که امسال تخصیص یافته جوابگوی این پروژه نیست و گرچه با سفر معاون اجرایی رییس جمهوری به استان اردبیل ۵۷ درصد از اعتبار تخصیص یافت اما ۱۶۰ میلیارد ریال کفایت نمی کند.
منبع: میزان