شناسهٔ خبر: 15051969 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

تفکيک آب شرب و بهداشتی در آذربایجان‌شرقی

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌شرقی از اجراي نخستین پروژه جداسازی آب شرب و بهداشتی در استان آذربایجان‌شرقی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش «جوان» علیرضا ایمانلو با بیان اینکه نخستین پروژه جداسازی آب شرب و بهداشتی در بخشایش عملی می‌شود، گفت: این طرح به‌صورت پایلوت استان آذربایجان‌شرقی و در مناطقی از این شهر به اجرا در می‌آید .

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌شرقی افزود: شرکت‌ آب و فاضلاب آذربایجان‌شرقی در حال حاضر 100 درصد جمعیت شهری را در 59 شهر استان با جمعیتی حدود 2 میلیون و 927 هزار و 272 نفر تحت پوشش شبکه آب آشامیدنی و بهداشتی با یک میلیون و 122 هزار و 41 فقره مشترک قرار داده است .

ایمانلو افزود: 57.5 درصد از جمعیت شهری استان با تعداد انشعاب فاضلاب شهری 626 هزار و 151 فقره با جمعیت یک میلیون و 679 هزار و 668 نفر تحت پوشش تاسیسات جمع‌آوری و دفع فاضلاب قرار داده است .

وی طول شبکه فاضلاب در استان را 3 هزار و 106 کیلومتر اعلام کرد و گفت: 12 شهر استان دارای انشعاب فاضلاب بوده و در 23 شهر استان نیز طرح فاضلاب در حال اجرا است .

ایمانلو تعداد تصفیه‌خانه‌ها فاضلاب در مدار بهره‌برداری در استان آذربایجان‌شرقی را 10 واحد اعلام کرد و افزود: 7 واحد تصفیه‌خانه فاضلاب در شهرهای استان در شهرهای بناب، ملکان، هریس، آذرشهر، هشترود، سهند و مدول دوم کلانشهر تبریز در دست ساخت است .

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان‌شرقی ادامه داد: تصفیه‌خانه‌های فاضلاب شهری بناب و سهند با پیشرفت فیزیکی بالای 90 و 95 درصد در حال احداث بوده که در صورت تامین اعتبارات مورد نیاز به زودی به بهره‌برداری می‌رسند .