شناسهٔ خبر: 15051795 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه موقت شهرکرد: مشکلات فرهنگی کشور نیازمند تدبیر و مدیریت است

شهرکرد - ایرنا - امام جمعه موقت شهرکرد گفت: مسائل و مشکلات کنونی فرهنگ کشور نیازمند مدیریت و تدبیر دولت بخصوص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین ابوالحسن فاطمی در خطبه های نمازجمعه شهرکرد، از دولتمردان خواست در خصوص مشکلات گریبانگیر فرهنگ کشور چاره اندیشی کنند.
وی برگزاری کنسرت ها و انطباق نداشتن آن با نیازهای جامعه، تعامل بیش از حد زنان و مردان در فضای مجازی و تاثیر مخرب آن بر افزایش آمار طلاق، تهاجم فرهنگی بیگانگان را از مصادیقی عنوان کرد که بگفته وی سامان بخشیدن به این اوضاع دخالت دولت و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را می طلبد.
حجت الاسلام فاطمی در عین حال افزود: برخی مسائل و مشکلات از جمله فرهنگی را باید با مدیریت و پافشاری رفع کرد.
وی همچنین تصریح کرد: ازدواج امر مقدسی است که با تولد نسلی پاک دوام می یابد، اما در کشور ما با گسترش نابجای شبکه های اجتماعی حریم خانواده و عفت زنان درحال از هم گسستگی و فرو پاشی است.
حجت الاسلام فاطمی با بیان این که نظام جمهوری اسلامی همواره در معرض تهدیدهای دشمنان غریی است، افزود تهاجم فرهنگی تهدید عصر کنونی دشمنان است و از ملت انتظار می رود با آگاهی و هوشیاری مقابل این تهدیدها بایستند.
وی در ادامه از ساخت مسجدی با یکهزار و 500 مترمربع زیر بنا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی در شهرکرد خبر داد و مساعدت مالی مردم برای ساخت این مسجد ضروری است.
8125/6021