به گزارش ایرنا ،حجت الاسلام مرتضی موسوی جاجرمی در خطبه های نماز این هفته بجنورد اظهار کرد: امروزه نقاب از چهره خبیث آل سعود کنار زده شده است چرا که سیاست های این کشور با همکاری آمریکا در جهت مقابله با اسلام غیرقابل انکار ا ست.
وی افزود: عجز و ناتوانی آل سعود در حمله به یمن کاملا آشکار شد و گیر کردن عربستان در باتلاق یمن نمونه بارزی ازشکست همکاری دولت ها با آمریکای جنایتکار می باشد.
وی گفت: امروزه با دشمنی در حال مبارزه هستیم که به تعبیر امام راحل از شیطان هم خطرناک تر است چرا که آمریکا هم توطئه هم وسوسه و هم نفوذ می کند.
امام جمعه موقت بجنورد تصریح کرد: آمریکا از روش های سخت و نرم برای مقابله با ما استفاده می کند و مسئولان باید با بصیرت تمام این مشکلات را شناسایی و با آنها مقابله کنند.
وی کانون خانواده را در تیر راس جنگ نرم دشمنان اعلام و تصریح کرد : امروزه دشمنان ازروش های مختلف سعی می کنند تا جوانان و خانواده را گمراه کنند که باید هوشیار باشیم و اجازه نفوذ دشمنان را به کانون گرم خانواده ندهیم.
وی ضمن تسلیت شهادت امام جواد(ع) ، خاطرنشان کرد: روش مبارزه این امام در دوران 18 سال امامت ایشان می تواند الگوی خوبی برای زندگی تمام انسان ها باشد.
حجت الاسلام مرتضی موسوی جاجرمی گفت : امام جواد (ع) نماد مقاومت بود چرا که توانست در برابر هجمه های دشمنان همواره باصبر و تدبیر مقابله کند و بسیار هوشمندانه تمامی توطئه ها را خنثی کند.
وی افزود: دوره جنگ هشت ساله تحمیلی عراق نماد الگو برداری از زندگی این امام است چرا که با صبر و مقاومت و تدبیر توانستیم قدرتمندان را شکست دهیم.
وی روش مبارزه مخفی را یکی دیگر از تاکتیک های مبارزه امام جواد (ع) نامید و افزود: امروزه که جنگ نرم بیش از هر زمان دیگری نمود پیدا کرده است که با الگو برداری از شیوه مبارزه مخفی می توانیم با دشمنان مبارزه کنیم.
امام جمعه موقت بجنورد تاکید کرد: شک نکنید با الگوبرداری از زندگی ائمه می توانیم تمامی جنایتکاران را به زباله دان تاریخ بفرستیم.
/1744/6003
امام جمعه موقت بجنورد:آمریکاشریک جنایت های آل سعود درسوریه ویمن است
بجنورد -ایرنا - امام جمعه موقت بجنورد گفت : جنایت های آل سعود با همکاری آمریکا در یمن و سوریه مصداق بارزی از این است که این کشور خادم الحرمین نیست بلکه خائن الحرمین است.
صاحبخبر -