به گزارش خبرگزاری فارس از چالوس، حجتالاسلام محمدمهدی راشدینوری در خطبههای نماز جمعه این هفته چالوس با اشاره به مناسبتها و حوادث هفته، اظهار کرد: فردا اول ماه ذیالحجه سالروز ازدواج مبارک امام علی(ع) و فاطمه زهرا(س) است و بهعنوان روز ازدواج نامگذاری شد.
وی افزود: تمام دوران عمر و زندگی شخصیتهایی مانند علی(ع) و فاطمه(س) از جمله ازدواج، همسرداری، شوهرداری، فرزندداری، خانهداری و سبک زندگی آنها الگو و درسی برای کسانی است که میخواهند خوشبخت و سعادتمند زندگی کنند.
امام جمعه چالوس با تأکید بر اینکه فلسفه ازدواج محبت و مودت، رحمت و آسایش و آرامش است، خاطرنشان کرد: در صورتی این هدف تأمین میشود که خانوادهها و زن و مرد مسلمان از الگوهایی مانند علی(ع) و فاطمه(س) درس بگیرند.
*فاصله گرفتن از الگوهای اصیل اسلامی
این مسؤول فاصله گرفتن از این الگوها را دلیل بر ایجاد اختلافات در بین خانوادهها و زوجهای امروزی دانست و افزود: از زمانی که خانوادههای ما از این نوع زندگی فاصله گرفتند و توقعات زیاد، آداب و رسوم غلط، چشم و همچشمیها، تشریفات، الگو گرفتن از غربیها و ... رواج یافت، مشکلات، اختلافات، جداییها و آمار طلاق زیاد شد و بالا گرفت.
*آمار بالای طلاق در مقایسه با برخی کشورها
راشدینوری با ابراز تأسف از اینکه در جامعه انقلابی و دینی ما آمار طلاق از برخی از کشورها بالاتر رفت، تصریح کرد: اینکه سن ازدواج بهویژه در میان دختران بالا است، اینکه تمایل به زندگی مجردی در میان دخترها و پسرها زیاد شد و اینکه قبح طلاق در میان خانوادهها شکست همه اینها هشدار و خطری برای کشور محسوب میشود.
وی با انتقاد از اینکه امروز بنیان خانوادهها سست شده است، بیان کرد: نظام خانواده در معرض خطر جدی قرار دارد بنابراین زوجها وبهویژه زوجهای جوان باید آستانه صبر و تحمل خود را بالا برده و با بروز یکمشکل بهفکر جدایی نیفتند.
* برائت از مشرکان زائران خانه خدا
امام جمعه چالوس با گرامیداشت یاد شهیدان 6 ذیالحجه مکه بهدستور امریکا و بهدست عوامل رژیم آلسعود در سال 66، اظهار کرد: در آنروز راهپیمایی آرام برائت از مشرکان زائران خانه خدا بهخاک و خون کشیده شد و صد نفر از زائران را که عمومأ زن بودند به شهادت رساند که نه حرمت کعبه، نه حرمت میهمان و نه آداب و قوانین بینالمللی بین کشورها را رعایت نکرد.
* سوء مدیریت، بیکفایتی و بیلیاقتی رژیم آلسعود
این مسؤول با اشاره به فاجعه منا در سال گذشته، خاطرنشان کرد: این بیحرمتی و میهمانکشی را با ایجاد فاجعه منا در سال گذشته نیز تکرار کرد و بیش از 5 هزار نفر جان باختند که تمام این جنایتها و بیحرمتیها نشان از سوء مدیریت، بیکفایتی و بیلیاقتی رژیم آلسعود نسبت به مقدسترین مکانهای مورد احترام بیش از یک و نیم میلیارد مسلمان در دنیا دارد.
راشدینوری با تأکید بر اینکه آلسعود با این اعمال، جنایات و رفتارها صلاحیت اداره حرمین شریفین را ندارد، ادامه داد: ضمن تسلیت شهادت زائران بیتاللهالحرام خواهان محاکمه عادلانه این کشتار بیرحمانه و اداره امور حرمین شریفین بهدست یک مجمع بینالمللی اسلامی که نمایندگان کشورهای اسلامی در آن نقش داشته باشند، هستیم.
* جنگهای مذهبی و ایجاد اختلافات بین مسلمانان
وی با اشاره به اینکه جنایات آلسعود بههمین مقدار محدود نمیشود، یادآور شد: جنگ نیابتی که در یمن راه انداخت، کشتار زنان و کودکان بیگناه یمنی بهنمایندگی از امریکا و اسرائیل، تقویت، تجهیز و حمایت از گروههای تکفیری تروریستی و جنایات بیشمار در عراق، سوریه، افغانستان، همکاری و برقراری روابط رسمی و علنی با رژیم صهیونیستی، بهراهاندازی جنگهای فرقهای و مذهبی و ایجاد اختلافات بین مسلمانان تنها گوشهای از این جنایات است.
* همکاری با منافقان علیه ایران
امام جمعه چالوس ادامه داد: حمایت از حکومت جنایتکار آل خلیفه در مقابله با مردم مظلوم بحرین، حمایت از گروه تروریستی جنایتکار منافقان و انجام قرارداد و همکاری با منافقان و استفاده از آنان در سوریه و علیه ایران و دهها مشکل دیگر از جمله جنایاتی است که رژیم آلسعود انجام میدهد.
* عدم اجرای برخی از کارهای زیربنایی
این مسؤول در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از عدم اجرای برخی از کارهای زیربنایی در کشور، اظهار کرد: با وجود اینکه هفته دولت تمام شد اما انتظارات و مطالبات رهبری معظم و مردم شریف از دولتمردان برای شتاب بر سرعت خدمتگزاری، رفع موانع و مشکلات، اجرای اقتصاد مقاومتی و ایجاد رفاه و آسایش عمومی همچنان پابرجا است.
* جلوگیری از ولنگاریهای فرهنگی و اجتماعی
راشدینوری در پایان با تأکید بر اینکه صبر و تحمل سختیها و مشکلات، همت و تلاش مضاعف، خلوص و صداقت و حفظ امانتداری رضای الهی، خشنودی ارواح شهدا و امیدواری مردم را در پی دارد، گفت: نپرداختن به حاشیهها و استفاده از فرصت باقیمانده، شفافسازی در قراردادهای بینالمللی، فراهم کردن فضای پاک و سالم در مسائل فرهنگی و جلوگیری از ولنگاریهای فرهنگی و اجتماعی، حفظ نظام خانواده از معضلات اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق و ... فراهم کار و اشتغال و ایجاد فضای مناسب برای زندگی آرام از جمله مشکلاتی است که همچنان در کشور باقی است و باید فکر جدی برای آن شود.
انتهای پیام/86028/ن40/
∎