شناسهٔ خبر: 15049216 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد

وجود 710 هکتار باغ زغال‌اخته در قزوین

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه 710 هکتار باغ زغال‌اخته در استان قزوین وجود دارد، گفت: میزان تولیدی این محصول در کشور به 4 هزار تن می‌رسد که بیش از 2 هزار هکتار باغ زغال‌اخته وجود دارد.

صاحب‌خبر -

محمدعلی طهماسبی در حاشیه نخستین جشنواره زغال‌اخته که با حضور مسؤلان استان و شهرستان در روستای هیر از توابع الموت غربی استان قزوین برگزار شد در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین با بیان اینکه استان قزوین دارای قابلیت‌های فراوانی در تمام عرصه‌ها به ویژه در بخش کشاورزی است، اظهار کرد: بخش کشاورزی یکی از مهم‌ترین بخش‌ها است چراکه بخش اعظمی از مایحتاج مردم از این بخش تأمین می‌شود.

وی با بیان اینکه برگزاری چنین جشنواره‌هایی علاوه بر شناساندن آداب و رسوم می‌تواند بخش کشاورزی و زحمات کشاورزان را به منصه ظهور برساند، ادامه داد: محصول زغال‌اخته در برخی از مناطق کشور وجود دارد که این محصول در استان حاصلخیز قزوین نیز به وفور تولید می‌شود.

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: یکی از محصولات تولیدی استان قزوین زغال‌اخته است که ضمن صادرات این محصول به خارج از کشور می‌تواند به عنوان یک برند ارزآوری کند و می‌طلبد در این راستا مسؤولان استان قزوین با تعامل و همکاری کشاورزان در اقتصاد مقاومتی نقش‌آفرین باشند.

طهماسبی با بیان اینکه 85 درصد محصول زغال‌اخته در استان قزوین تولید می‌شود، بیان کرد: در سال گذشته تولید این محصول به بیش از 2 هزار و 780 تن رسید که این نشان از ظرفیت بالای استان قزوین در بخش کشاورزی است.

وی با اشاره به اینکه 710 هکتار باغ زغال‌اخته در استان قزوین وجود دارد، یادآور شد: میزان تولیدی این محصول در کشور به 4 هزار تن می‌رسد که بیش از 2 هزار هکتار باغ زغال‌اخته در کشور وجود دارد.

معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به راهبرد سال مبنی بر اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل مطرح کرد: کشاورزان می‌تواند با تولید محصول زغال‌اخته در راستای راهبرد سال زیرساخت‌های بخش کشاورزی را توسعه دهند چراکه حوزه کشاورزی بخش گسترده‌ای داشته و نیازمند همت و تلاش کشاورزان در سیستم نوین کشاورزی است.

طهماسبی یکی از مهم‌ترین اهداف بخش کشاورزی را استفاده از سیستم نوین کشاورزی عنوان کرد و از کشاورزان خواست تا از این سیستم استفاده کنند تا از هدررفت آب و دیگر منابع جلوگیری شود.

انتهای پیام/770233/ن30/