به گزارش ایسنا، فرشاد کرمی بعد از برتری شاگردانش در دومین دیدار دور مقدماتی مقابل کره جنوبی گفت: ما در این بازی دو بر صفر جلو بودیم، اما در نهایت با تک گل یکی از کره ای ها و در نهایت ضربه پنالتی تیم میزبان بازی به تساوی کشیده شد. اما در نهایت در دقیقه نود این محمد اوسانی بود که توانست گل برتری ما را به ثمر برساند.
وی افزود: سطح رقابتها بسیار خوب بود و تیم ها آماده هستند. به نظرم سطح تیم های آسیایی از یونیورسیاد دانشجویان سال گذشته نیز بالاتر رفته و هیچ بازی قابل پیش بینی نیست.
سرمربی تیم فوتبال دانشجویان کشورمان در ادامه، خاطرنشان کرد: خوشبخنانه شاگردانم با برتری برابر تیم کره جنوبی توانستند با کسب شش امتیاز به عنوان صدرنشین گروه خود در دور مقدماتی به مرحله نیمه نهایی برسند. با این شرایط امیدوارم که تیم ایران بتواند با ارائه بازی های خوب شانس صعود در مرحله فینال این رقابتها را بدست آورد.
به گزارش ایسنا، سومین دوره مسابقات فوتبال دانشجویان قهرمانی آسیا از یازدهم تا هفدهم شهریور ماه در تائه باک کره جنوبی برگزار می شود.
انتهای پیام