به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهندس اسماعیل امیدی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل در گفت و گو با خبرنگار هفت چشمه با بیان این خبر گفت:با گذشت دو روز از احداث بیمارستان صحرایی شهید کاووسی و شهدای جامعه پزشکی در منطقه دیناران این شهرستان یک هزار 100 نفر پذیرش و از خدمات بهداشتی درمانی رایگان بهرهمند شدند.

امیدی اظهار کرد: این بیمارستان در روز 9 اردیبهشت افتتاح شد و به مدت سه روزخدمات درمانی رایگان ارائه می
کند که این خدمات شامل پزشک عمومی، متخصصان داخلی، زنان، جراح، اطفال، دندانپزشک، ارتوپد و چشم و گروههای آموزشی، بهداشتی و مشاوره می باشد.

وی افزود: دومین بیمارستان صحرایی شهید کاووسی و شهدای جامعه به همت بسیج جامعه پزشکی در راستای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به مردم محروم منطقه دیناران شهرستان برپا شده است.
انتهای پیام/