شناسهٔ خبر: 15046275 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مسؤول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی استان زنجان خبر داد

اجرای 45 برنامه به مناسبت هفته دفاع مقدس در زنجان

مسؤول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی استان زنجان گفت: 30 تا 45 برنامه به مناسبت هفته دفاع مقدس توسط سازمان بسیج مهندسین کشاورزی استان زنجان برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

علیرضا زینعلی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان، اظهار کرد: برنامه‌های سازمان بسیج مهندسین کشاورزی استان زنجان به مناسبت هفته دفاع مقدس مشخص شده است.

وی با بیان اینکه سعی شده است تا به این مناسبت برنامه‌های ویژه‌ای برگزار شود،اضافه کرد: برنامه‌های هفته دفاع مقدس با اولویت‌های سازمان همخوانی شده است تا در اجرایی شدن ماموریت‌ها کمک صورت بگیرد.

مسؤول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی استان زنجان تصریح کرد: به مناسبت هفته دفاع مقدس در استان زنجان توسط سازمان بسیج مهندسین کشاورزی استان در حدود 30 تا 45 برنامه تدارک دیده شده است.

زینعلی ادامه داد: در همین راستا بیش از 15 همایش علمی کردن کشاورزی پیش‌بینی شده است و همچنین با مدیریت امور دام و زراعت سازمان جهاد کشاورزی نیر هماهنگی‌هایی برای اجرای برنامه در این بخش صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در این بخش یکی از اولویت‌های برنامه‌های سال جاری مبارزه با بیماری تب مالت است، گفت: این بیماری در حال حاضر کنترل شده است، اما امکان شیوع دوباره آن از کانون‌های بیماری وجود دارد.

مسؤول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی استان زنجان ابراز کرد: با توجه به اینکه کانون بیماری تب مالت در استان زنجان مشخص است، وارد عمل شده و به مبارزه با این بیماری خواهیم پرداخت.

زینعلی با تاکید بر اینکه مبارزه با بیماری تب مالت در بسیاری از روستاهای استان زنجان صورت خواهد گرفت، افزود: مبارزه با این بیماری در روستاهای "کوشکن، ریحان، زرنان، دیزج آباد، فرنگی کوه، قیطور، پائین کوه، قره اوقلان لو، سهله، والارود، قاضی آباد، نظام آباد، ینگجه، درلیخ، قره بوته، ساری کند علیا، قبله بولاغی، مرسع و فلوچی در شهرستان زنجان صورت خواهد گرفت.  

وی ادامه داد: در شهرستان خرم‌دره نیز در روستاهای الوند، شیویر و...، در شهرستان ابهر در روستاهای ایوانک، پیرسقا و ...، در شهرستان طارم در روستاهای شیت، تشویر، تسکین و... و در شهرستان خدابنده نیز در روستاهایی چون سهرورد، خنداب و ...مبارزه با این بیماری صورت خواهد گرفت.

مسؤول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی استان زنجان بیان کرد: برنامه‌ریزی‌ها در جلسه‌ای با مسؤولان کانون‌ها بررسی شده است

زینعلی با بیان اینکه برنامه‌های متعدد دیگری نیز به مناسبت هفته دفاع مقدس و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر برگزار خواهد شد، اظهار کرد: یکی از این برنامه‌ها، همایش علمی کردن کشاورزی با محوریت مبارزه و کنترل بیماری تب مالت برای بانوان در روستای حصار برگزار شده است.

وی تصریح کرد: از جمله دیگر برنامه‌هایی که به این مناسبت برگزار خواهد شد، می‌توان به ترویج کشت کلزا در سطح مزارع استان زنجان اشاره کرد.

مسؤول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی استان زنجان در پایان خاطرنشان کرد: از دیگر برنامه‌های شاخص، اجرای شبکه همگام با کشاورز است که در چندین نقطه از استان زنجان پیگیری خواهد شد.

انتهای پیام/2308/ح40

برچسب‌ها: