شناسهٔ خبر: 15046041 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

هسته های فرهنگی جوان، افسران خط مقدم جبهه های جنگ نرم با دشمن هستند

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران اظهار داشت:هسته های فرهنگی جوان افسران خط مقدم جبهه های حنگ نرم با دشمن هستند

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری موج،حجت الاسلام زین العابدین روحانی نیا در آیین افتتاحیه برنامه اردویی و زیارتی دانش آموزان هسته های فرهنگی جوان شهرهای استان ضمن عرض تسلیت بمناسبت فرا رسیدن شهادت امام جواد (ع) اظهار داشت : هسته های فرهنگی جوان افسران خط  مقدم جبهه های جنگ نرم با دشمن خواهند بود و خود را در جهت تقویت باورهای دینی و اعتقادی آماده خواهند کرد .
وی در ادامه بصیرت را مهم ترین عامل پیروزی در جبهه های جنگ فرهنگی دانست و  تصریح کرد : امروز همه باید در جهت تقویت فرهنگ جهادی و گفتمانی در جامعه اسلامی خصوصا در نسل جوان امروز  تلاش کنیم .
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی مازندران نقش و وظیفه جوانان را در توسعه ،پیشرفت و آبادانی  کشور بسیار مهم ارزیابی کرد و تاکید کرد: با توجه به دغدغه های مقام معظم رهبری باید سرعت پیشرفت علم و فن آوری را در جامعه افزایش دهیم و این کار  با اعتماد به جوانان این مرز و بوم قطعا دست یافتنی است .
استاد حوزه علمیه مازندران در ادامه به نقش جوانان در ساختار اصلی جامعه اسلامی اشاره کرد و بیان داشت : جامعه ی جوان و پویا می تواند قله های ترقی و پیشرفت را به سرعت طی کند و هر چه قدر باور به «ما می توانیم» در جوانان نهادینه تر شود رشد و پیشرفت کشور زودتر محقق خواهد شد .
حجت الاسلام روحانی نیا در پایان به برنامه ریزی دشمنان برای ضربه زدن به هویت دینی جوانان اشاره کرد و گفت: ما باید با برنامه‌ریزی آینده‌نگرانه و پاسخ به شبهات دینی جوانان و نو‌جوانان در مسیر مصون نگهداشتن آنان از آسیب‌هاب عمیق دشمنان گام بر داریم.
گفتنی است آیین افتتاحیه طرح اردویی و زیارتی هسته های فرهنگی جوان ویژه دختران در اردوگاه دانش آموزی مازندران در مشهد مقدس در حال اجراست .
لازم به توضیح است آیین افتتاحیه این طرح در صحن دارالهدایه حرم مطهر آقا علی بن موسی الرضا(ع) با حضور ۲۵۰دانش آموز دختر برگزار شد .

///** انتهای خبر **///