شناسهٔ خبر: 15044832 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: پانا | لینک خبر

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌ و پرورش:

دوران اسطوره‌سازی برای دانش‌آموزان سپری شده است

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش ‌و پرورش گفت: دوران اسطوره‌سازی برای جوانان و دانش‌آموزان سپری شده و در حال حاضر لازم است تأسی از اسوه‌ها در دستور کار قرار گیرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، مهدی علی‌اکبر زاده گفت: در روزهایی که به سر می‌بریم برای توسعه کشور به جای تقابل نیازمند تعامل هستیم. تعامل، گفتگو  و بیان افکار و عقاید از موضوعاتی است که در شوراهای دانش‌آموزی دنبال می‌شود و باید مربیان از این اصل آگاهی داشته باشند که دانش‌آموز به جای اسیر امروز امیر است و نه تنها حقیر نیست بلکه با جسارت نظرات خود را طرح می‌کند.

وی افزود: اگر امروز در سطح مدارس دانش‌آموزان توانمندی‌های بی‌نظیری دارند بی‌شک در عرصه اجتماعی نیز توانمندی‌های متعدد داشته و اگر اراده کنند می‌توانند در مجامع ملی و بین‌المللی حرف برای گفتن داشته باشند.



مدیر کل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش با ذکر مثالی به نمایش توانمندی دانش‌آموزان در فضاهای مجازی اشاره کرد و افزود: قدرت جوانان امروزی بیش از نسل گذشته است و ابزارهای آموزشی و تربیتی که در اختیار نسل امروز است، پیش از این وجود نداشته است.

علی اکبر زاده با تأکید به اینکه تمدن ایرانی- اسلامی کشور بی‌نظیر است و  دیگران بیش از خود ما به تمدن ایرانی– اسلامی احترام می‌گذارند، تصریح کرد: امروز زمان اسطوره‌سازی برای دانش‌آموزان سپری شده است.



علی اکبرزاده ادامه داد: در کشور الگوهای متعدد برای جوانان و دانش‌آموزان داریم که می‌توانند مورد توجه قرار گیرند و لازم است دانش‌آموز از موزه‌ها خارج شده و وارد دنیای آموزه‌ها شود.



وی ضرورت مقابله با تهدیدهای امروزی را تجهیز نسل جوان دانست و گفت: لازم است تعامل با دنیا برقرار شده و در عین حال توانمندی‌های دانش‌آموزان شکوفا شود.



مدیر کل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش همچنین به ضرورت توجه به آموزه‌های دینی تأکید کرد و افزود: لازم است دانش‌آموزان آموزه‌های حقیقی دین را در زندگی خود به کار گیرند.