شناسهٔ خبر: 15043702 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فدراسیون کشتی | لینک خبر

برای هدایت تیم گراپلینگ بانوان/

صاحب‌خبر -
ایرنا پریس مربی سرشناس لهستانی برای هدایت تیم گراپلینگ بانوان وارد ایران شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در حالی که تیم گراپلینگ بانوان خود را برای شرکت دررقابت های جهانی بلاروس در اوایل مهرماه آماده می کند از روز چهارشنبه هفته جاری تمرینات این تیم زیر نظر ایرنا پرس مربی سرشناس لهستانی برگزار می شود.

این مربی دارای کمربند مشکی جوجیتسو، از سال 2010 در کشور لهستان مدرس بوده و دو سال سابقه مربیگری تیم نونهالان را در کارنامه کاری خود دارد و از سال 2014 تاکنون در تیم گراپلینگ کداکوار لهستان سرمربی بوده است.

ایرنا پرس 30 ساله داور بین المللی اتحادیه جهانی در سال های 2011 تا 2013 و داور بین المللی فدراسیون جهانی جوجیتسو از سال 2014 میلادی است.

وی در کارنامه ورزشی خود سابقه کسب یک مدال طلا، 2 نقره رقابت های جهانی گراپلینگ، طلای مسابقات اروپایی و چندین دوره مسابقات لهستان را دارد و در کنار آن چندین مدال رقابت های جهانی جوجیتسو را نیز بدست آورده است. پریس موسس و مربی کمپ اختصاص ورزش زنان در لهستان است.