به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، انوشیروان محسنی بعدازظهر پنجشنبه در مراسم افتتاح مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی بیماران روانی مزمن ویژه بانوان، اظهار کرد: یکی از وظایف بهزیستی کشور ارائه خدمات توانبخشی به معلولان است و تمام هدف این سازمان پیشگیری از بروز و شیوع معلولیتها و بیماریها است.
وی افزود: سازمان بهزیستی کشور راهبردهای علمی در پیش گرفته است تا معلولیتها را کنترل و مهار کند.
رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه اجباری کردن مشاوره ژنتیک در دستور کار این سازمان قرار دارد، ادامه داد: این اقدام در استانهای کرمان یزد و مازندران به صورت پایلوت انجام شده و در بقیه استانها هم مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج الزامی میشود.
این مسؤول خاطرنشان کرد: سالانه 25 تا 30 هزار معلول در کشور متولد میشود که بار روحی روانی برای خانوادهها ایجاد میکند.
محسنی بیان کرد: بسیاری از کشورهای پیشرفته اقدام به مهار معلولیتها کردند و کشور ما با توجه به دارا بودن ظرفیتهای علمی باید بر مهار این مشکل فایق بیاییم.
*مجلس کمککار سازمان بهزیستی
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز راهاندازی چنین مرکز غیردولتی و مردمی را کار پسندیده و با ارزش دانست و افزود: توانمندسازی معلولیتهای جسمی و ذهنی و راهاندازی مراکز آموزشی و توانبخشی معلولان باید گستردهتر باشد.
علیاصغر یوسفنژاد اظهار کرد: خانواده بهزیستی خانواده گسترده و با مأموریتهای زیادی است که تناسب مسایل مالی و ساختار اداری آن با یکدیگر منطقی نیست.
وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی کمک کار سازمان بهزیستی در ارائه خدمات به افراد زیرپوشش این سازمان است و به عنوان یک وظیفه پشتیبان این نهاد هستیم.
مدیرکل بهزیستی مازندران تصریح کرد: هفتمین مرکز روزانه آموزشی و توانبخشی بیماران روانی مزمن در استان افتتاح شد.
سعید آرام اضافه کرد: هفت مرکزآموزشی و توانبخشی بیماران روانی مزمن در استان فعال است که در منزل به افراد ارایه خدمت می کنند.
وی گفت: یک هزار و 900 بیمار روانی مزمن در استان از خدمات بهزیستی خدمات دریافت میکنند.
انتهای پیام/86035/ر
∎