به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، سعید شیرکوند در دومین نشست هم اندیشی با بانوان فعال و سرمایه گذارخراسان رضوی در مشهد افزود: با تشکیل انجمن های بانوان فعال و سرمایه گذار در کشور، یک تشکل فرهنگی، کانون دوستی و همگرایی در صنعت گردشگری و میراث فرهنگی ایجاد می شود.
وی افزود: بانوانی هستند که بنیان گذار یک فعالیت گردشگری هستند و الان میدان برای این قشر از جامعه مهیا شده و می توانند در جامعه حضور فعال داشته باشند.
وی با بیان اینکه انتقال تجربیات و همگرایی می تواند به یک جمعیت هویت ببخشد، گفت: انجمن بانوان با مدیریت خود آنان تعریف شده و همانند انجمن های مناطق نمونه از طریق اتاق بازرگانی تشکیل می شود و طبق اصول قانونی فعالیت خواهد کرد.
وی افزود: بانوانی که شرایط فعالیت دارند، می توانند عضو این انجمن شوند و در انتخابات آن نیز شرکت کنند و ما به دنبال این هستیم که بانوان فعال عرصه گردشگری و صنایع دستی به یک هویت جمعی دست پیدا کنند.
7496/6012
معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور
انجمن بانوان سرمایه گذار در حوزه گردشگری و صنایع دستی تشکیل می شود
مشهد-ایرنا-معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشورگفت: انجمن بانوان فعال و سرمایه گذار در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با هدف ایجاد زمینه همفکری و انتقال تجربیات به زودی در کشور تشکیل می شود.
صاحبخبر -