مهدی جهاندیده روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا افزود: برای جذب هر چه بیشتر هنرجویان گرافیک استان ، این رشته امسال در نخستین دوره خود 70 دانشجو پذیرش می کند.
وی با بیان اینکه گرافیک از جمله رشته هایی است که در اردبیل پتانسیل بالایی برای رشد دارد؛ تشریح کرد: برنامه ریزی دانشگاه بر اساس ارتقا بخشی مهارت دانشجوی ماهری خواهد بود که در حین تحصیل با بازار کار تخصصی و مرتبط آشنا شده و به نوعی در حین تحصیل بتواند جذب بازار کار شود.
وی همچنین از شروع ثبت نام بدون کنکور دوره های کاردانی در مرکزعلمی- کاربردی صنایع دستی اردبیل در 9 رشته خبر داد و افزود:متقاضیان ثبت نام بدون کنکور در دانشگاهها می توانند با انتخاب 9رشته کاردانی معماری شهری، معماری داخلی، طراحی مد و لباس، گرافیک، تراش سنگ های قیمتی،هنرهای چوب، گردشگری، هتلداری و صنایع دستی گرایش با گرایش فرش دستباف؛ از مزایای تحصیل در مرکز علمی کاربردی صنایع دستی اردبیل برخوردار شوند.
وی با اشاره به امتیازات خاصی که دانشجویان این دانشگاه می توانند از آنها بهره مند شوند، افزود: پذیرش بدون کنکور، تخصیص وام قرض الحسنه دانشجویی، و دارا بودن شهریه تحصیلی کم نسبت بخشی از امتیازاتی است که دانشجویان مرکز از آنها بهره مندی می شوند.
جهاندیده ادامه داد: ثبت نام پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی مرکز جامع علمی ـ کاربردی تا پایان سیزدهمین روز از شهریورماه سالجاری ادامه خواهد داشت.
متقاضیان ثبت نام می توانند برای ثبت نام از طریق سایت سازمان سنجش و آموزش کشور به آدرس sanjesh.org یا با مراجعه حضوری به مرکز اقدام نمایند.
6016
به صورت انحصاری
پذیرش دانشجو در رشته گرافیک در مرکز علمی ، کاربردی صنایع دستی اردبیل
اردبیل - ایرنا- سرپرست مرکز علمی و کاربردی صنایع دستی اردبیل گفت: امسال به صورت انحصاری در استان رشته گرافیک در این مرکز راه اندازی شده و در این رشته در مقطع کاردانی دانشجو پذیرش می شود.
صاحبخبر -