سالن ورزشی دانشکده پرستاری - مامایی شرق گیلان در لنگرود افتتاح شد.
به گزارش اخبار استانهای خبرگزاری صدا و سیما ، معاون برنامه ریزی ، هماهنگ
ی ، حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت و درمان امروز در این مراسم گفت : 70 هزار تخت بیمارستانی نیاز است.
![افتتاح سالن ورزشی دانشکده پرستاری - مامایی در لنگرود افتتاح سالن ورزشی دانشکده پرستاری - مامایی در لنگرود](http://www.iribnews.ir/files/fa/news/1395/6/11/347743_780.jpg)
آقای موهبتی افزود : این نیازمندی بر اساس استاندارهای بین المللی است.
وی گفت : در حال حاضر بیمارستان ها و مراکز درمانی کشور به بیش از 400 هزار تخت مجهزند.
معاون برنامه ریزی ، هماهنگی ، حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت و درمان به اجرای طرح تحول سلامت اشاره کرد و افزود : اجرای موفق تر این طرح ملی نیازمند تعامل همه دستگاه ها با وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی است.
دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک رئیس دانشکده علوم پزشکی گیلان نیز با اشاره به توانمندی دانشکده پرستاری – مامایی و پیراپزشکی لنگرود برای تبدیل شدن به یکی از قطب های علم پزشکی کشور گفت : بزودی در این دانشکده مقطع دکترا در رشته های علوم سلولی کاربردی و مهندسی بافت سلولی راه اندازی خواهد شد.
نماینده لنگرود در مجلس شواری اسلامی هم از اختصاص هشت هزار میلیارد تومان اعتبار به وزارت بهداشت و درمان در بودجه امسال خبر داد و گفت : این امر نشانه توجه جدی نمایندگان خانه ملت به ارتقای بهداشت و سلامت عمومی است.
مهرداد بائوج لاهوتی به ساخت بیمارستان جدید در لنگرود اشاره کرد و افزود : در سفر وزیر بهداشت و درمان برای تکمیل این بیمارستان 122 تختخواب ، 20 میلیارد ریال اختصاص یافت.
وی گفت : امیدوارم بیمارستان جدید لنگرود تا پایان امسال افتتاح شود.
برای ساخت سالن ورزشی که امروز با حضور معاون وزیر بهداشت و درمان در دانشکده پرستاری – مامایی و پیراپزشکی لنگرود افتتاح شد ، یک میلیارد و 200 میلیون تومان هزینه شد.
این سالن هزار و 352 متر مربع زیر بنا دارد.