شناسهٔ خبر: 15039511 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

طی مراسمی

فرمانده جدید نیروی انتظامی اراک معرفی شد

طی مراسمی با حضور فرمانده انتظامی استان مرکزی شهرام امیریان به عنوان فرمانده انتظامی اراک معرفی و از زحمات مصطفی ویسمه‌ای تقدیر شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، فرمانده انتظامی استان مرکزی ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه فرمانده انتظامی شهرستان اراک با اشاره به اینکه نیروی انتظامی تاکنون در زمینه ایجاد امنیت در استان و شهرستان اراک اقدامات بسیار خوبی را انجام داده، اظهار داشت: نیروی انتظامی باید با رعایت اخلاق و قانون به وظیفه اصلی و ذاتی خود که برقراری امنیت پایدار در جامه است، بپردازد.

کیومرث عزیزی تصریح کرد: بعد از برقراری امنیت وظیفه نیروی انتظامی دو برابر خواهد شد، زیرا باید در زمینه حفظ و جلوگیری از خدشه دار شدن این امنیت با برنامه‌ریزی جدی‌تری گام بردارد.

فرمانده انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: شهروندان باید مشارکت خود با نیروی انتظامی را افزایش دهند و در زمینه کاهش جرایم و آسیب‌های اجتماعی با پلیس همکاری‌ها و همراهی داشته باشند.

عزیزی با اشاره به اینکه موفقیت‌های به دست آمده پلیس در استان مرکزی تاکنون به دلیل مشارکت و همراهی شهروندان حاصل شده است،  ادامه داد: پلیس در حوزه فعالیت خود 240 مأموریت دارد که تمامی این موارد با همکاری و مشارکت مردم، مسؤولان و دستگاه‌های اجرایی به نتیجه خواهد رسید.

وی خاطر نشان کرد: پلیس در کنار مؤلفه اقتدار باید با رعایت قانون و توام با آن رأفت و مهربانی با مردم برخورد کند تا بتواند نتایج و دستاوردهای خوبی را به دست بیاورد.

فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: با اشاره به اینکه در پنج ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته میزان وقوع جرایم کاهش یافته است، بیان داشت: در پنج ماهه امسال شاهد کاهش 7 درصدی جرایم در استان و کاهش 3 درصدی این مهم در کلانشهر اراک بوده‌ایم.

عزیزی اظهار کرد: سال گذشته 13 هزار و 500 معتاد و قاچاق فروش در استان مرکزی دستگیر شده است که در کاهش جرایم و دزدی‌های خرد بسیار مهم و تأثیرگذار بوده و این روند همچنان با جدیت دنبال می‌شود.

فرمانده انتظامی استان مرکزی با اشاره به دغدغه اصلی و مهم نیروی انتظامی در حوزه فضاهای مجازی افزود: استفاده از فضاهای مجازی برای کشور می‌تواند فرصت و یا تهدید باشد که متأسفانه بحث مربوط به فرصت آن در جامعه مجهول و مغفول مانده است.

عزیزی تصریح کرد: چندین میلیون کاربر را متأسفانه بدون برنامه‌ریزی رها کرده‌ایم و به دشمنان این اجازه را داده‌ایم که هرگونه محتوا و خوراکی را در اختیار این کاربران قرار دهند.

در این مراسم مصطفی ویسمه‌ای فرمانده انتظامی شهرستان اراک تودیع و شهرام امیریان به عنوان فرمانده انتظامی تودیع شد.

انتهای پیام/87003/ر30/