شناسهٔ خبر: 15039372 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

با حضور رئیس بنیاد مستضعفان انجام شد

اهدای 1100 سند زمین‌های بنیاد علوی به اقشار محروم خراسان شمالی

یک‌هزار و 100 فقره سند زمین‌های بنیاد علوی به اقشار محروم اهل سنت خراسان شمالی در آیینی با حضور رئیس بنیاد مستضعفان اهدا شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری خراسان شمالی در آیین هزار و 100  فقره سند زمین‌های بنیاد علوی به اقشار محروم اهل سنت خراسان شمالی با اشاره به تاثیر حضور مسوولان در مناطق محروم اظهار کرد: انجام این سفرها به مناطق محروم باعث توسعه و رشد معیشت مردم می‌شود.

محمود دلپسند با یادآوری اینکه منطقه کهنه جلگه از نقاط کمتر برخوردار از امکانات است، تصریح کرد: بیشتر مشکلات این منطقه مربوط به نبود آب شرب، نبود گاز و راه روستایی است.

وی همچنین از گازرسانی تمام روستاهای بالا 20خانوار تا پایان سال 96 خبر داد و خاطرنشان کرد: برای آب آشامیدنی این منطقه هم اعتباراتی منظور شده ولی باید مالکین زمین، اجازه حفاری بدهند تا بتوان آب منطقه را تامین و توزیع کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری خراسان شمالی افزود: امیدواریم سفر رئیس بنیاد مستضعفان کشور به روستای کهنه جلگه مقدمه‌ای برای سفرهای بعدی باشد تا مناطق کمتر برخوردار از نعمت‌های بیشتری برخوردار شوند.

در این مراسم که جمعی از مسؤولان استان شرکت داشتند یک هزار و 100  فقره سند زمین‌های بنیاد علوی به اقشار محروم اهل سنت خراسان شمالی اهدا شد.

انتهای پیام/63002/ر/

برچسب‌ها: