به گزارش خبرگزاری فارس از نکا، علیرضا خانجانی بعدازظهر امروز در همایش تجلیل از خدمات سلامت در این شهرستان، اظهار کرد: در طول سالهای 92 تاکنون علاوه بر گزارش نشدن مرگ مادران باردار، مرگ کودکان زیر پنج سال و زیر هشت سال هم در نکا گزارش نشده است و در شاخصهای مختلف بهداشت و درمان وضعیت مناسبی داریم.
وی با اشاره به شاخصهای مختلف بهداشت و درمان، افزود: این شاخصهای بهداشتی شامل بهداشت محیط، بهداشت روان، تغذیه، کنترل جمعیت روستایی از نظر بهداشت و درمان و... است که دارای وضعیت مطلوبی در این زمینه بودهایم و مشکلی تاکنون گزارش نشده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان نکا از اجرای طرح تحول نظام سلامت به عنوان انقلاب مهم در بهداشت و درمان نام برد و یادآور شد: در طول سه سال گذشته، دهها طرح و پروژه در نکا اجرایی شد.
این مسؤول اضافه کرد: 11 بسته خدمتی در بهداشت و هفت بسته خدمتی در بیمارستان در طرح تحول سلامت اجرایی شده است که کاهش فرانشیز یک بسته از تعداد این بستهها بود که با اجرایی شدن آن پرداختی بیماران از 30 تا 40 درصد به سه تا 6 درصد و متوسط 4.5 درصد میرسد.
خانجانی ادامه داد: میزان سوبسید پرداختی به بیمارستانها از زمان اجرای طرح تحول نظام سلامت و کاهش فرانشیزها رشد قابل توجهی پیدا کرده است و ترویج زایمان طبیعی به جای سزارین هم از مسائل مهمی است که در طرح تحول سلامت با قوت دنبال میشود.
وی با اشاره به اینکه نکا با وجود تمام خدمات انجام شده همچنان در برخی از موارد از کمبودهایی رنج میبرد، یادآور شد: افزایش فضای بیمارستان از ضرورتهای مهم این شهرستان است که باید مورد توجه قرار گیرد و ام.آر.آی و آیسییو نیز از برنامههای مهم قابل پیگیری برای این شهرستان است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان نکا با اشاره به ضریب اشغال 120 درصدی تخت بیمارستان امام حسن(ع) شهرستان نکا که زیرنظر شبکه بهداشت و درمان اداره میشود، ادامه داد: در این بیمارستان خدمات بیش از ظرفیت ارائه میشود و نمیتوانیم خدمات ندهیم، چرا که ارائه خدمات اورژانسی وظیفه ماست و باید در افزایش فضا تلاش بیشتری انجام شود.
این مسؤول گفت: ساخت کلینیک طوبی، افزایش اورژانس و اختصاص یکهزار مترمربع فضای درمانی برای بخشهایی همچون تالاسمی، اداری و... از جمله اقدامات در دست انجام است که امیدواریم با همراهی همه کارکنان بهداشت و درمان، کمک خیران و همراهی مردم به موفقیتهای بیشتری دست یابیم.
خانجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ساخت و اتمام خانههای بهداشت در نکا به استیجاری بودن مراکز درمانی شهری اشاره کرد و یادآور شد: از چهار مرکز بهداشت شهری نکا سه مرکز استیجاری است که برای توسعه و مستقل کردن این مراکز بهداشتی نیازمند فعالیت بیشتر خیران شهرستان هستیم.
وی با اشاره به شکلگیری کمیتههای مختلف اقتصاد مقاومتی در بخشهای مختلف بهداشت و درمان نکا، افزود: در سال اقتصاد مقاومتی این شبکه هم با در دستور کار قرار دادن فرمایشات رهبری در این راستا وارد کار شده و کمیتههای مختلف در ستاد مرکزی و در مراکز و خانههای بهداشت و درمان نکا شکل گرفت تا همه با هم در این زمینه فعالیت گستردهای را آغاز و به افزایش تولید ملی کمک کنیم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان نکا در پایان افزایش چاقی و بیماریهای غیرواگیر را مهمترین مشکل جامعه کنونی دانست و گفت: چاقی به عنوان منشاء و مهمترین عامل در بیماریهای غیرواگیر همچون دیابت، فشار خون و سکته است که برای مقابله و کنترل با آن باید با افزایش تحرک و استفاده از تغذیه مناسب را مورد توجه جدی قرار دهیم.
به گزارش فارس، در این مراسم از خادمان سلامت نکا در بخشهای مختلف پزشکی، بازنشستگان، کارکنان و بهورزان تجلیل شد.
انتهای پیام/86002/ب40
∎