به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین بهورزان نیروهای زحمت کشی در روستا های هستند که همیشه با در دسترس بودن بسیاری از دغدغه های حوزه سلامت اقشار روستایی و غیر شهری را حل می کند.
یکی از این بهورزها در اسماعیل کریمی است که در شهرستان گرمسار مشغول به فعالیت می باشد.
گرمسارآنلاین:خودتان را معرفی کنید؟
اسماعیل کریمی متولد سال 1359، بهورز روستای غیاث آباد گرمسار از توابع بخش مرکزی هستم این روستا ها از لحاظ مسافتی فاصله بسیار کمی باشهر دارد.
گرمسارآنلاین: از چه سالی مشغول به خدمت بهورزی هستید؟
حدود 7 سال در شغل بهورزی به مردم روستا خدمت می کنم و از سال 88 هم در این مرحله شغلی توانستم به استخدام در بیایم و از این راه در کنار مردم روستای خود باشم.
گرمسارآنلاین:به نظر شما یک بهورز چه وظیفه ای دارد؟
وظیفه یک بهورز ارتقای سطح اگاهی مردم در برابر مشکلات بهداشتی که ممکن است اگاهی نداشته باشد و یک بهورز باید هم در ارتقای این سطح آگاهی موثر و مفید باشد و هم در حل معضلات و مشکلات حوزه بهداشتی و درمانی اقدامات رضایت بخشانه را ارائه دهد و ما از طریق آگاهی خود به مردم آموزش می دهیم، چون راه آموزش و پیشگیری بسیار مهم تر از بخش درمان است .
گرمسارآنلاین: مشکلات یک بهورز چیست؟
اولین و مهمترین مشکل ما درگیری هایی است که با مردم پیش می آید، بهر استی به دلیل موقیعت فرهنگی و اجتماعی یک بهورز رد آن مشغول به فعالیت شبانه روزانه است مردم همه جوره انتظار دارند همه مشکلات را بهورز به تنهایی حل کند و بهورز هم نمی تواند به تنهایی از پس همه مشکلات بربیاید چون خودش یک نفر است و باید واحدهای دیگر به فکر باشند یعنی کل کارهایی که فکر می کنید در حوزه بهداشت است از شما انتظار دارند و این توقع مهم شاید با توجه به مقوله حوزه بهداشت فردی و عمومی در بخش روستایی حل شود و کار بهورزان هدفمند شود.
گرمسارآنلاین: از شغل و فعالیت خود در بهورزی یک خاطره خوب بگویید؟
در شرف ازدواج بودم که در این رشته پذیرفته شدم و مجبور بودم اوایل ازدواج به شهرهای دور بروم که برایمان سخت بود اما عشق خدمت به مردم و علاقه زیاد به این فعالیت بسیاری ا مشکلات را در راه بهورزی برای من سهل و آسان می کرد.
گرمسارآنلاین:آیا از کار بهورزی خسته نشده اید؟
راستش چرا بعضی وقت ها که فشار کار و فشار عصبی ام زیاد شود و درگیری ذهنی پیدا کنم خسته میشوم اما با یک لبخند و رضایت از امور اجرایی بسیاری از این همه نا ملایمات کاری حل می گردد.
گرمسارآنلاین:در خواست شما از مسئولین رابیان کنید؟
تنها درخواست من به عنوان بهورز این است که خواهشا تامین نیرو کنند چرا که تمام مسیولیت ها را بنده یک جا به تنهایی انجام میدهم و خیلی سخت است که تنها یک بهورز تمام دغدغه ها و توقعات روستاییان را انجام دهد و می توان با تقویت این بخش بسیاری از امور بهداشتی ودرمانی در سطح کلان کشور کاهش و با مشاوره های مکانی و زمانی این گونه موارد حل گردد.
گرمسارآنلاین: حقوق و مزایا به چه صورتی است؟
شاید این سوال را کسی جواب ندهد اما من هم با تلاش شبانه روازنه و خدمت به روستاییان در نقش بهورزی حقوق من یک میلیون و هفتصد هزار تومان است
گرمسارآنلاین:اگر جوانی به شما بگوید علاقه به کار بهورزی دارد آیا منصرفش می کنید یا تشویق؟
با این اوضاع اقتصادی و بیکاری جوانان را تشویق می کنم کار پر تنوع و جالبی است همین که وجدان آسوده دارید و میدانید در ان روز کار مفیدی انجام دادید و از بروز بیماری جلوگیری کردید و یا یک بچه ای را واکسینه کردی و به نحوی مشکل مردم را حل می کنی خوشحالیم و باید فشار کاری را تحمل کنیم.
گرمسارآنلاین: حرف آخر؟
مسئولان باید به تاثیر پذیری شغل بهورزی اهمیت ویژه یا دهند و با تقویت امکانات در بخش های روستایی و خانه های بهداشت این توقع حوزه بهداشت فردی را پاسخ دهند و این توجه به بهورزان امید خدمت می دهد .