شناسهٔ خبر: 15038365 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار قزوین:

بخشنامه‌های سد راه تولید را به رسمیت نمی‌شناسیم

استاندار قزوین گفت: هر بخشنامه و دستورالعملی که باعث سنگ‌اندازی در مسیر تولید شود به رسمیت نمی‌شناسیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، فریدون همتی در نشست با مدیران بانک‌های استان در کارگروه تسهیلات رونق تولید اظهار کرد: استنباط‌های شخصی در زمینه اعطای تسهیلات بانکی و مخصوصا در زمینه طرح سامانه بهین یاب توسط بانک‌ها محکوم است و باید همه در راستای سیاست‌گذاری دولت حرکت کنند.

وی خاطرنشان کرد: دولت آبرویش را به سلیقه احدی گره نزده و مسئولان امر در زمینه اعطای تسهیلات باید توجه ویژه‌ای به این امر داشته باشند.

استاندار قزوین در زمینه مسئولیت دولت در قبال اشتغال‌زایی و تولید اشاره کرد و افزود: دولت باید به مردم پاسخگو باشد و بانک‌ها باید تمام همکاری‌های لازم را در این زمینه داشته باشند و بدون اعمال سلیقه شخصی و در چارچوب قوانین مصوب از طرف دولت حرکت کنند.

همتی از همه مدیران بانک‌های استان خواست شخصاً در جلسات حضورداشته باشند و تصریح کرد: نگران اهداف تعیین‌شده از سوی دولت محترم باشیم و هر بخشنامه و دستورالعملی که باعث سنگ‌اندازی در مسیر تولید شود به رسمیت نمی‌شناسیم.

وی افزود: از بانک‌هایی که بیشترین همکاری را در سامانه بهین یاب داشته باشند به‌زودی تجلیل و قدردانی خواهد شد.

 علی پرزحمت، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در جلسه کارگروه تسهیلات رونق تولید از ثبت‌نام تعداد هزار و ۹۲۹ واحد تولیدی در سامانه بهین یاب جهت دریافت تسهیلات خرداد و افزود: از تعداد کل واحدهای ثبت‌نام‌شده در سامانه بهین یاب تعداد هزار و ۱۰۰ واحد تولیدی مربوط به حوزه صنعت و معدن است.

پرزحمت اعلام کرد: تاکنون از تعداد ۶۱۱ واحد معرفی‌شده به بانک‌های عامل، تعداد ۹۶ واحد موفق به اخذ تسهیلات شده و از این تعداد ۵۹ فقره به مبلغ ۷۲۰ میلیارد ریال مربوط به واحدهای حوزه صنعت است.
انتهاي پیام

برچسب‌ها: