شناسهٔ خبر: 15037566 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی:

جشنواره ملی محراب به یک رخداد مردمی تبدیل شده است

مشهد ـ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: جشنواره ملی محراب به عنوان یکی از جشنواره های منتسب به امام رضا(ع) به یک رخداد و فعالیت مردمی تبدیل شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید سرابی ظهر پنجشنبه در مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی محراب اظهار کرد: توسعه و ترویج معارف و آموزه های ارزشمند الهی و اسلامی به‌صورت عام و ترویج تعالیم و آموزه های رضوی به‌صورت خاص یکی از راه‌هایی است که موجب رستگاری و سعادت جوامع بشری می شود.

وی ادامه داد: در این راستا برای رونق بخشی به این مسیر نورانی جشنواره ملی محراب با موضوع نقش مساجد در توسعه، ترویج فرهنگ و آموزه های رضوی را برگزار کردیم، تا دلهای تشنه معرفت و خوبی را هر چند اندک سیراب سازیم و نسیم دلنواز معارف رضوی را منتشر کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با قدردانی از همراهی‌های بسیار خوبی که میان دستگاه ها و تشکل های مختلف در دهه کرامت به وجود آمد، افزود: همت بلند آستان قدس رضوی برای هدایت این جریان و هم چنین تلاش های همکارانم در بنیاد بین المللی امام رضا (ع) باعث شد تا بزرگترین و مهم ترین فعالیت فرهنگی کشور با تاکید بر فعالیت های مردمی برگزار شود.

وی رویداد مشهد ۲۰۱۷ را فرصت مناسبی برای معرفی جریان سازی‌های فرهنگی صورت گرفته دانست و تصریح کرد: جشنواره ملی محراب به عنوان یکی از جشنواره های منتصب به امام رضا(ع) به یک رخداد و فعالیت مردمی تبدیل شده است و امیدواریم بتوانیم مجموعه این فعالیت های مردمی را با کیفیتی هرچه بهتر به تمامی مسلمانان جهان معرفی کنیم.

سرابی با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره گفت: توسعه و ترویج فرهنگ و آموزه های رضوی، استفاده از ظرفیت و قابلیت های مردمی تشکل های فرهنگی مساجد، بهره گیری از ابزار هنر در توسعه و ترویج فرهنگ و آموزه های رضوی و  فراگیر کردن فعالیت های فرهنگی و هنری برای ترویج معارف رضوی از جمله اهداف این جشنواره است.

وی تصریح کرد: این جشنواره در قالب ۶ بخش نور، سلام، نقاشی حدیث رضوی، ابتهال صلوات خاصه امام رضا(ع)، و فعالیت‌های مبتنی بر ترویج فرهنگ رضوی با محوریت تشکل های مردمی شکل گرفته است.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی حضور قشر جوان را یکی از بزرگترین ویژگی های این جشنواره بر شمرد و افزود: در مجموع ۳۰ درصد از شرکت کنندگان این جشنواره دارای تحصیلات تکمیلی، ۵۳ درصد دانش آموز، ۱۰ درصد بالاتر از چهل سال سن دارند و مابقی دارای مدرک دیپلم و فوق دیپلم هستند.

وی میزان مشارکت در این همایش‌ها را نیز چشمگیر خواند و افزود: در بخش نور ۷۱ هزار و ۲۰۰ نفر شرکت کردند، دربخش نقاشی‌های رضوی ۳۸۸ اثر واصل شده‌اند و در بخش فعالیت‌های شاخص فرهنگ رضوی نیز شاهد حضور ۹۶ کانون از سراسر کشور بودیم.