شناسهٔ خبر: 15035527 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

تهدید جدی سلامت شهروندان لردگانی در سایه “بی توجهی مسئولان”

حمل غیربهداشتی لاشه‌های گوشت با وانت + تصاویر

چندین سال است که از ایجاد و راه‌اندازی تنها کشتارگاه شهر لردگان می‌گذرد ولی تاکنون حمل گوشت عمدتاٌ به وسیله خودروهای شخصی روباز و یا اجاره‌ای حمل می‌شود که همین عامل کافی است گوشت‌های قرمز بر اثر تماس با گرد وخاک و سایر عوامل، آلوده کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام لردگان، رعایت موازین بهداشتی در کشتارگاه‌ها و حمل و نقل فرآورده‌های خام دامی از آنجا که به طور مستقیم با سلامت افراد جامعه در ارتباط بوده، بسیار حائز اهمیت است.

نکته‌ای مهم که این روزها از چشم مسئولین شهرستان لردگان دور مانده است و حمل و نقل این فرآورده‌های خام دامی، به صورت کاملا غیربهداشتی صورت می‌گیرد.

 در این بین باید به چند نکته کلیدی توجه جدی کرد، اول اینکه آیا هر خودرویی مناسب حمل گوشت است؟

 دوم اینکه آیا گوشت قرمز را می‌توان داخل خودروی که پُر است از گچ، سیمان و گرد و خاک حمل کرد؟

 اگر قرار بر این بود که گوشت قرمز با ماشین‌های روباز مانند وانت پیکان و... حمل شود دیگر چه نیازی به تأییدیه سلامت دام از سوی مراجع پزشکی و دامپزشکی بود و چندین سئوال بی‌جواب دیگر که ماحصل حمل غیربهداشتی گوشت است.

 حال باید دید که ادارات متولی این امر ازجمله، دامپزشکی، شبکه بهداشت و شهرداری چه تدابیری را برای رفع مشکل فوق اتخاذ خواهند کرد و رفع ایرادات و نواقص موجود کی حل خواهد شد؟

 


انتهای خبر/