به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، مجید خدابخش صبح امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که در سازمان صنعت، معدن و تجارت اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: در کنار قدردانی از بانک تجارت به خاطر پرداخت تسهیلات مناسب از سایر بانکها گلهمند هستیم که در هفتههای اخیر در پرداخت تسهیلات حمایت از واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال عملکرد مناسبی نداشتند.
وی افزود: از ابتدای سال که نام سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل، نامگذاری شده است تمام تلاشها و جدیت بر این بوده تا در کشور 7 هزار و 500 واحد فعال شود در حالی که به نظر میرسد برخی بانکها کار را به کندی پیش میبرند که مدیران چنین بانکهایی باید جای خود را به افراد توانمند و با روحیه جهادی بدهند تا خلأهای احتمالی برطرف شود.
رئیس شورای اداری استان خروج از رکود را مشی نظام و دولت بیان کرد و گفت: ما نباید به بهانههای مختلف انجام این کار را به عقب بیندازیم به طوری که به بانکها این تذکر را میدهیم که در پرداخت تسهیلات واحدهای تولیدی تعجیل کنند.
رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تصریح کرد: قرار ما با بانکها این بود که هر روز یک واحد تولیدی راکد و تعطیل شده دوباره فعال شود و ما از مدیران شعب بانکها خواستیم صبح اولین کارشان این باشد تا نسبت به راهاندازی یک واحد تولیدی به تعهداتشان عمل کنند که این کار جهادی حتی روز تعطیل و جمعه نیز نمیشناسد.
خدابخش گفت: طرحهای معرفی شده و حتی مصوب در بانکها پرداختی کمی دارند در حالی که دولت مشکل مالیات معوق و چک برگشتی صاحبان این واحدها را برطرف کرده است.
رئیس شورای برنامهریزی استان اردبیل افزود: سهمیه استان اردبیل در پرداخت تسهیلات برای واحدهای مشکلدار 422 میلیارد تومان است که ما تعجب میکنیم چگونه بانکها به رغم داشتن این منابع از پرداخت تسهیلات و تزریق سرمایه در گردش طفره میروند.
استاندار اردبیل بیان کرد: اگر کار به همین منوال پیش برود ما باید از هفته آینده برویم در بانکها و شعب مختلف آنها بنشینیم و از صبح تا شب این پرداختیها را دقیق رصد کنیم.
خدابخش مدیران بانکی را به پرهیز از پشت میز نشستن دعوت کرد و گفت: یکی از اصول سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل، مقاومتی مدیریت جهادی است که در این مدیریت جهادی باید پرداختیها شکل ویژهای به خود بگیرد.
وی عنوان کرد: ما در این جلسه با حضور مدیران مالیاتی و بیمه مشکل به وجود آمده در این دو حوزه را بررسی کردیم که در بخش مالیات بدهی واحدهای تولیدی تا 36 قسط تقسیط شده و صد درصد جرائم قابل بخشودگی است.
استاندار اردبیل افزود: در حوزه بیمه نیز صاحبان واحدهای تولیدی میتوانند بدهی خود را 12 تا 36 ماه تقسیط کرده و جرائم صاحبان واحدهای تولیدی مشکلدار قابل بخشش است.
خدابخش تصریح کرد: در سال 91 سونامی افزایش قیمت دلار در یک شب بسیاری از واحدهای تولیدی را فلج کرده و برای اینکه این واحدها سر پای خود بایستند و بدهیهایشان را پرداخت کنند همچنان با مشکلات و تنگناهایی روبرو هستند که ضرورت دارد بانکها در دریافت اصل بدهی این افراد تأمل خوبی را انجام دهند.
رئیس شورای اداری استان همکاری خوب بازرسی را در تلاش برای خروج از رکود واحدهای تولیدی یادآور شد و گفت: ما نیز معتقدیم در کنار کمک به واحدهای تولیدی مشکلدار با نگاه مثبت نباید فرصت و اجازه سوءاستفاده به برخیها را بدهیم.
استاندار اردبیل گفت: اراده مسؤولان نظام و دولت بر این است تا کشور از وضعیت رکود خارج شده و رونق اقتصادی شکل بگیرد.
انتهای پیام/62001/چ40
∎