حجتالاسلام مجید میرزایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: برنامههای متنوعی از سوی معاونت فرهنگی ادراهکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در زمینه فعالیتهای قرآنی تدوین شده که طی سالجاری بخشی از آن به مرحله اجرا رسیده است.
معاون فرهنگی ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: با توجه به نیات واقفان خیراندیش استان کرمانشاه که با بلند همتی املاکی را برای ترویج و عمل به دستورات اهلبیت(ع) وقف کردهاند باید از سفره و خوان گسترده قرآنی در راستای تبیین مبانی این کتاب آسمانی بهره بگیریم.
وی به کیفیت بخشی به برنامههای قرآنی در مسابقات قرآنی سالجاری و سال آینده اشاره و بیان کرد: برنامهریزیها در راستای حرکت در مسیر نخبهپروری در سطح مسابقات کشوری و بینالمللی است و باید برگزاری کلاسهای تخصصی در رشتههای حفظ قرآنکریم، قرائت و ترتیل در دستور کار باشد.
میرزایی ادامه داد: تشکیل ستاد تفسیر قرآنکریم در استان و سطح شهرستانهای به عنوان سلسله جلسات کاربردی تفسیر قرآنکریم با استفاده از حضور ائمه جماعات و روحانی در مساجد و مراکز فرهنگی پرجمعیت برای تبیین مفاهیم قرآنی ضروری است.
معاون فرهنگی ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه با بیان اینکه این اداره تمام قد و جدی در مسئله حفظ قرآنکریم ورود پیدا کرده است، افزود: در طول چهار سال گذشته بیش از 36 هزار نفر حافظ قرآنی در طرح ملی تربیت حافظان قرآنکریم ثبتنام کردهاند که این رقم از ابتدای سالجاری 10 هزار و 650 نفر اعلام شده و در راستای آن 428 کلاس آموزشی برگزار شده است.
دبیر ستاد سی و نهمین دوره مسابقات استانی قرآنکریم کرمانشاه از برنامهریزی برای برگزاری کارگاه آموزشی مربیان قرآنی در کوتاه و بلند مدت خبر داد و گفت: شرط حفظ 5 جزء از قرآنکریم برای شرکت مربیان در کلاسهای تخصصی و دورههای آموزشی قرآنکریم ضروری است و این افراد با اعزام به شهرهای قم و...از تجارب و تخصص داوران بینالمللی بهرهمند میشوند.
میرزایی اظهار داشت: حضور داوران کشوری و بینالمللی قرآنکریم در سی و نهمین مرحله مسابقات استانی قرآنکریم فرصت مغتنمی برای بهرهمندی داوران استانی و شهرستانی از تجارب ارزشمند این سرمایههای کشوری است.
انتهای پیام/2700/و30
∎