شناسهٔ خبر: 15027713 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آناج | لینک خبر

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد

ورزقان/ افزایش آمار معلولان جسمی حرکتی با رشد ازدواج فامیلی

موقتی بودن هیئت مدیره انتخابی ماشین‌سازی تبریزمدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی گفت: ازدواج فامیلی باعث بالا آمدن آمار معلولان جسمی حرکتی ژنتیکی و مادرزادی در استان شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش آناج، محسن ارشدزاده امروز در حاشیه بازدید از ساختمان در حال احداث بهزیستی ورزقان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ورزقان اظهار داشت: در صورت تخصیص اعتبار و مساعدت معدن مس سونگون ساختمان اداره بهزیستی این شهرستان در سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افزود: ساختمان کنونی اداره بهزیستی که برای رفت و آمد معلولان دشوار است نیاز ضروری دارد که ساختمان تازه تاسیس در سریع‌ترین زمان به بهره‌برداری برسد تا این عزیزان در موقع رفت و آمد به اداره با مشکل مواجه نشوند.

ارشدزاده خاطرنشان کرد: ساختمان اداره بهزیستی این شهرستان در اثر زلزله مرداد 91 صد درصد تخریب و با خاک یکسان شده بود تا اینکه امروز با تلاش مسئولان اداره بهزیستی ساختمان تازه تاسیس در مرحله  احداث سقف قرار دارد.

مدیرکل بهزیستی استان آذربایجان‌شرقی در ادامه از ایجاد مرکز توانبخشی برای معلولان جسمی حرکتی در این شهرستان تا پایان امسال خبر داد و گفت: ازدواج فامیلی باعث بالا آمدن آمار ژنتیکی و مادرزادی معلولان جسمی حرکتی در استان شده است که در این زمینه از طرف اداره بهزیستی طرح سی بی آر شناسایی خانه به خانه در روستاها بحث آگاه‌سازی و راه‌های پیشگیری از معلولیت در تمام مناطق استان انجام شده است.