به گزارش خبرگزاری فارس از قم، در این جلسه اعضای شورای اسلامی شهر قم رایهای خود را به روش سنتی بر روی کاغذ نوشته و در داخل گلدان شیشهای انداختند در حالی که شورای شهر قم مجهز به سیستم رای گیری الکترونیک نیز هست.
بعد از برگزاری انتخابات هیأت رئیسه که در آن فقط سخنگو و منشیهای شورای اسلامی شهر قم تغییر کردند عواطف رستمی برگزاری انتخابات کمیسیون فرهنگی و اجتماعی در مرحله نخست به جای انتخابات کمیسیون امور زیربنایی را خواستار شد تا کاندیداهای بیشتری برای این کمیسیون حائز اهمیت کاندیدا شوند اما اعضای شورا به خواسته این عضو رای مثبت ندادند.
در هر کدام از انتخابات کمیسیونهای امور زیربنایی و برنامه و بودجه بیش از 11 نفر از اعضای شورای اسلامی شهر قم کاندیدا شدند که این نشان از اشتیاق شوراییها برای حضور در این کمیسیونهاست.
با پایان برگزاری انتخابات کمیسیونهای تخصصی برخی از افراد از جمله فاکر و الهام ارجمند نسبت به شیوه رایگیریها و نداشتن سمت در کمیسیونهای تخصصی گلایه کردند که به همین علت دیگر اعضای شورا حضور این دو فرد را در کمیسیونهای فرهنگی اجتماعی پیشنهاد دادند اما این پیشنهاد توسط فاکر و ارجمند پذیرفته نشد.
همچنین ارجمند در ادامه این بحثها اظهار کرد: ما نمیتوانیم قربانی جلسات ائتلافی شویم به همین علت حاضرم از این شورا سلب عضویت شده و قربانی نباشم.
فاکر نیز بر روند برگزاری انتخابات داخلی شورای اسلامی شهر قم اعتراض کرد و گفت: دستهای پشت پرده انتخابات هیأت رئیسه شورا باید روشن شود.
بیاتی رئیس جدید شورای اسلامی شهر قم در پایان جلسه از ادامه بحثها جلوگیری کرد و ادامه داد: برای برخی از سخنان نادرست امکان پیگیری قانونی وجود دارد.
انتهای پیام/78023/ر20/
∎