شناسهٔ خبر: 15026150 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کاروکارگر | لینک خبر

رئیس روابط عمومی شهرداری ارومیه:

جشنواره انگور فرصت مناسبی برای معرفی توانمندی های استان آذربایجان غربی است

صاحب‌خبر -

ارومیه-خبرنگار کاروکارگر:مدیر اجرایی چهارمین جشنواره انگور ارومیه گفت: جشنواره انگور فرصت بسیار مناسبی برای معرفی توانمندی های آذربایجان غربی در زمینه های مختلف به ویژه توسعه صنعت گردشگری است.
به گزارش خبرنگار کاروکارگر، ناصر رکاب با بیان اینکه چهارمین جشنواره انگور از ۲۳ الی ۳۰ شهریور ماه، همزمان با برداشت این محصول در دهکده ساحلی چی چست ارومیه  برگزار می شود،  اظهار کرد:  وجود پیشینه تاریخی به همراه رتبه برتر آذربایجان غربی در زمینه تولید این محصول  به همراه مراحل برداشت و استحصال فرآورده های متنوع از انگور موجب شد تا چهارمین جشنواره انگور با موضوع اقتصاد و سلامتی در ارومیه برگزار شود.
وی نشان دادن نقش انگور درحوزه اقتصاد، کشاورزی، گردشگری، صنعت و کارآفرینی، ارائه طرح ها ی توجیهی فنی و اقتصادی کشت صنعتی انگور، جذب سرمایه گذاران  داخلی و خارجی  در جهت توسعه صنعت انگور و جذب گردشگر، حفظ و نشان دادن آداب و رسوم منطقه به گردشگران داخلی و خارجی و شناساندن انواع گونه های انگور را از اهداف شاخص چهارمین جشنواره انگور عنوان کرد.
مدیر روابط عمومی شهرداری ارومیه جشنواره انگور را در توسعه شهر ارومیه و استان در حوزه  گردشگری و سرمایه گذاری صنایع تبدیلی کشاورزی  مهم عنوان کرد و گفت:  جشنواره انگور و جشنواره های مشابه فرصت بسیار مناسبی برای معرفی توانمندی های استان در زمینه های مختلف است .
رکاب در ادامه با اشاره به حضور سرمایه گذاران، گردشگران و مقامات شهری کشورهای همجوار استان آذربایجان غربی،  تاکید کرد: در چهارمین جشنواره انگور در جهت معرفی توانمندی های شهر ارومیه به منظور توسعه آن شاهد حضور میهمانان خارجی در طول جشنواره خواهیم بود.
وی با اشاره به انعکاس رسانه ای چهارمین جشنواره انگور در رسانه های محلی، ملی و بین المللی بیان کرد:  در چهارمین جشنواره انگور از ظرفیت شبکه جهانی جام جم، مستند و تهران برای انعکاس اخبار جشنواره در سطح فرا ملی بهره خواهیم برد. رکاب افزود: همچنین از تمامی ظرفیت های مطبوعات استان و کشور در جهت  پوشش اخبار جشنواره استفاده می شود.