به گزارش ایلنا از لاهیجان، مهران آزادسرو عضو شورای اسلامی این شهر درباره برگزاری هفتمین جشنواره تئاتر خیابانی شهروند لاهیجان اظهار داشت: برگزاری جشنواره تئاتر خیابانی شهروند باعث به وجود آمدن نقطه عطفی در زمینه فرهنگسازی و یادآوری فرهنگ اجتماعی و شهروندی در شهر لاهیجان شده که تاثیر آن را هم می توان بر شهرها اطراف نیز مشاهده نمود.
آزادسرو تصریح کرد: استقبال مردم در زمان برگزاری این جشنواره بی نظیر بوده و هر ساله این موضوع مورد توجه و تمجید داوران و مهمانان کشوری جشنواره قرار می گیرد که خود نشان دهنده توجه و اهمیت جایگاه هنر در نزد مردم فرهیخته شهر است.
عضو شورای اسلامی شهر لاهیجان اظهار داشت: امیدواریم با حمایتهای مسئولان کشوری امور فرهنگی و هنری، بتوانیم این جشنواره را در دوره های آینده به صورت بین المللی برگزار کنیم.
∎