شناسهٔ خبر: 15024703 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

جانمایی 115 میلیون هکتار از اراضی ملی در سامانه ثبت

115 میلیون هکتار از اراضی ملی کشور در سامانه ثبت جانمایی شد .

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرنگار خراسان رضوی ، خبرگزاری صداوسیما ، رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور در نخستین همایش ملی صیانت جانمایی 115 میلیون هکتار از اراضی ملی در سامانه ثبتاز وقف گفت: 83 درصد اراضی کشور متعلق به منابع طبیعی و اسناد مالکیت 135 میلیون هکتار اراضی گرفته شد که 115 میلیون هکتار در سامانه ثبت اسناد جانمایی  شدو امسال نیز قرار است 20 میلیون هکتار دیگر نیز ثبت شود.

خداکرم جلالی افزود : سازمان‌های جنگل‌ها و مراتع، اوقاف و اسناد و املاک کشور 3 سازمان مهمی هستند که شفاف بودن عملکردشان دارای اهمیت ویژه‌ای است و باید در نهایت صحت و دقت انجام شود زیرا اعتماد مردم به این سازمان‌ها در تحقق اهداف نظام موثر است.

او گفت: ثبت این اسناد در پیشگیری از وقوع جرم برای جلوگیری از زمین‌خواری و وقف‌خواری موثر است.

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری افزود : پیش از انقلاب حدود یک ‌میلیون و 380هزار هکتار اختلاف بین سازمان اوقاف و منابع طبیعی جنگل‌ها و مراتع وجود داشت که با اقدامات و تفاهم ، ارجاع 4 هزار پرونده به محاکم قضایی که رسیدگی‌ به آن ده‌ها سال به طول می‌انجامید، جلوگیری شده است.

جلالی گفت: اراضی کشاورزی نیز با تفاهمی که براساس تفکیک وظایف بین 2 سازمان انجام شده قرار است اسناد آنها پیگیری ‌شود و اگر این اراضی را تعیین تکلیف نمی‌کردیم و بلاتکلیف می‌ماند مورد سوءاستفاده قرار می‌گرفت و این اهمیت کارهای مشارکتی در جمهوری اسلامی ایران را می‌رساند که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

نخستین همایش ملی صیانت از وقف با رویکرد تثبیت مالکیت موقوفات و اراضی ملی از امروزدر مشهدآغاز شده است و تا فردا ادامه دارد.