رییس دانشگاه محقق اردبیلی خبرداد:
راه اندازی آزمایشگاه تحقیقاتی 'لرزه' در دانشگاه محقق اردبیلی
رییس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: آزمایشگاه تحقیقاتی 'لرزه' در دانشگاه محقق اردبیلی در آینده نزدیک راه اندازی می شود.
صاحبخبر - به گزارش پانا استان اردبیل ،گودرز صادقی با بیان اینکه ساختمان و سوله آزمایشگاه تحقیقاتی لرزه دانشگاه محقق اردبیلی از سال 1394 آغاز شده افزود: این آزمایشگاه تحقیقاتی دارای 420 مترمربع زیربنا است که عملیات اجرایی آن با پنج میلیارد ریال آغاز شده است.
وی با بیان اینکه برای اجرای فونداسیون ، جرثقیل و سایر موارد نیز حدود پنج میلیارد ریال در نظر گرفته شده گفت: برای خرید دستگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهی حدود شش میلیارد ریال هزینه یم شود.
رییس دانشگاه محقق اردبیلی افزود: این مرحله نیز به پیمانکار واجد شرایط واگذار شده است.
صادقی با بیان اینکه تمام اعتبارات این پروژه تحقیقاتی از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه محقق اردبیلی تامین می شود اظهارامیدواری کرد این آزمایشگاه تا تا پایان سال 1396 به بهره برداری برسد.∎