شناسهٔ خبر: 15023590 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان؛

با کمبود تخت ویژه نوزادان در کاشان مواجه هستیم

محمد حسین اعرابی گفت: در بخش ویژه نوزادان با کمبود مواجه هستیم و برای بازسازی آن نیازمند کمک خیرین هستیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یه نقل از کاشان اول، محمد حسین اعرابی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه به بیان دستاوردهای دولت یازدهم در حوزه طرح تحول سلامت پرداخت و اظهار کرد: کاهش پرداختی بیماران، ترویج زایمان طبیعی، ارتقای کیفیت هتلینگ، ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، تعرفه خدمات سلامت، حضور پزشکان متخص در بیمارستان، اتقای کیفیت ویزیت و ارتقای خدمات اورژانس از خدمات طرح تحول نظام سلامت است.
وی با بیان اینکه ۳۳هزارو ۴۷۰ نفر در کاشان و ۵هزارو ۷۷۹نفر در آران و بیدگل به مجموع بیمه شدگان افزوده شده اند، تصریح کرد: کاهش فرانشیز بیماران در جهت حفاظت مالی بیماران انجام شده است و تا قبل از سال ۹۱ بیش از ۳۷درصد پرداختی در بیمارستان توسط مردم پرداخت می شد و امروز در شهرها ۶درصد و در روستاها ۳درصد پرداخت می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه داد: ۵۰ درصد پولی که در طرح تحول سلامت آمده است در کاشان صرف کاهش پرداختی به بیماران شده است و به طور متوسط روزانه ۱۸ تا ۲۲ میلیون تومان به بیماران کمک می شود.
اعرابی با اشاره به اینکه از سال ۹۳ تاکنون ۱۳۷هزارو ۸۸۰ بیمار بستری شده در بیمارستان از سهم یارانه طرح تحول سلامت استفاده کرده اند، افزود: ۹۵ درصد بیماران بیمارستان از این یارانه استفاده کرده اند.
وی یادآورشد: تا قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت همه ملزومات بیمار توسط خودش خریداری می شد ولی در حال حاضر صد درصد ملزومات و تجهیزات و دارو توسط بیمارستان تامین می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بیان اینکه ترویج زایمان طبیعی یکی دیگر از دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت است، اظهار کرد: با اجرای این طرح سه تا پنج درصد از میزان سزارین کاسته شده و در همین راستا هزینه زایمان طبیعی در بیمارستان های دولتی به ۴۴۰هزار تومان رسید.
اعرابی از ساخت و بهره برداری از بلوک زایمان در بیمارستان های دولتی(حضور همسر و بستگان در هنگام زایمان طبیعی) خبر داد و گفت: این بلوک زایمان ها در فضایی به وسعت یک هزار و ۳۰۰ متر مربع در بیمارستان های کاشان و آران و بیدگل در حال ساخت است و بلوک زایمان بیمارستان بهشتی کاشان تا پایان شهریور ماه به بهره برداری می رسد.
وی همچنین طرح زایمان های بی درد را یکی دیگر از طرح های وزارت بهداشت بیان کرد و افزود: برگزاری کلاس های آموزشی برای بانوان باردار و آشنایی آنان مزیت های زایمان های طبیعی از ویژگی های این دوره هاست و آمار سزارین از سال ۹۲تا ۹۵ رو به کاهش است ولی آمار سزارین کاشان هنوز از متوسط کشوری بیشتر است و این امر را بیشتر از بیمارستان های خصوصی شاهد هستیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ادامه به طرح هتلینگ و بهسازی فضای بیمارستان ها پرداخت و گفت: فضای جنب بیمار با اجرای این برنامه بهبود خوبی پیدا کرد به طوری که از ابتدای این طرح ۵ هزار متر مربع بازسازی، کف سازی، دیوار و تاسیسات در فضاهای درمانی داشته ایم.
اعرابی با بیان اینکه به ازای هر تخت بیمارستانی ۱۸میلیون تومان هزینه می شود، تصریح کرد: حدود یک هزار تخت بیمارستانی در شهرستان کاشان وجود دارد و یک هزار و ۵۰۰ قلم ملزومات و تجهیزات پزشکی با اعتباری بالغ ۸و نیم میلیارد تومان در این بخش هزینه شده است.
وی همچنین از اضافه شدن ۲۱ تخت ویژه به مجموع تخت های بیمارستان دولتی شهر افزوده شده است و به ازای هر تخت ICU بیش از ۱۵۰ میلیون تومان هزینه شده است و در حال حاضر مجموع تخت های ویژه شهرستان ۴۴تخت رسیده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با تاکید بر اینکه در بخش NICU بخش ویژه نوزادان با کمبود مواجه هستیم ۲۲تخت در گذشته داشتیم و پنج تحت نیز به تازگی در این بخش افزوده است ولی برای بازسازی بخش ویژه نوزادان نیازمند کمک خیرین هستیم.
اعرابی اضافه کرد: از ابتدای طرح تحول نظام سلامت ۱۱فوق تخصص و ۴۰ متخصص به مجموعه پزشکان شهر افزوده شده اند و همچنین از ابتدای طرح تاکنون یک میلیون ۲۵۳هزار و ۹۴ نفر ویزیت شده اند.
وی با اشاره به اینکه ۸هزارو ۵۰۰ بیمار سرطانی از مراکز شیمی درمانی شهر استفاده می کنند، تصریح کرد: مرکز شیمی درمانی بهشتی نیمه فعال بود که پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت فعال شد و چهار تخت بیمارستانی به این مجموعه افزوده شد و در حال حاضر تعداد تخت های موجود به ۲۲ تخت رسید و برای درمان این بیماران تاکنون یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان هزینه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه داد: یک میلیون و ۲۰۰ میلیون تومان برای مرکز ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان هزینه شده است.

اعرابی با بیان اینکه به زودی یک بیمارستان ۲۸۰ تخت خوابه به مساحت ۴۴هزار متر مربع و با ۲۰ هزار متر مربع زیر بنا در کاشان احداث می شود، بیان کرد: این بیمارستان جایگزین مناسبی برای بیمارستان شهید بهشتی خواهد بود و برای احداث آن نیازمند کمک نیکوکاران و خیرین هستیم.

انتهای پیام/