به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، مهدی حاجتی، مدیرکل آموزش و پرورش گیلان امروز در همایش تجلیل از عوامل اجرایی راهیان نور دانش آموزی گیلان، اظهار کرد: اعزام کاروان های راهیان نور دانش آموزی نمونه ای از مدیریت مشارکتی است که در آن آموزش و پرورش، سپاه قدس گیلان و فرمانداران نقش مهمی ایفا کردند.
وی افزود: دفاع مقدس برشی از تاریخ پر افتخار انقلاب اسلامی است و این فرهنگ ارزشمند باید با برنامه ریزی درست به نسل شاداب انقلابی منتقل شود.
حاجتی با اشاره به لزوم نگاه فرا جناحی به مقوله دفاع مقدس، گفت: دستاوردهای جنگ مدیون رشادت جوانان این مرز و بوم است که باید در قالب سفرهای راهیان نور برای دانش آموزان تبیین شود.
وی بیان کرد: در اردوی راهیان نور سال تحصیلی گذشته، 15 هزار دانش آموز گیلانی به مناطق جنگی جنوب و غرب کشور اعزام شدند.
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان ادامه داد: بخشی از هزینه های کاروان های راهیان نور برعهده دانش آموزان است که پیشنهاد می شود از ظرفیت خیرین مدرسه ساز در این زمینه استفاده شود.
حاجتی، اسکان خوب دانش آموزان، استفاده از اتوبوس های مجهز، بهره گیری از راویان مطلع و ایجاد ارتباطات درست عاطفی در طول سفر از جمله مواردی دانست که می تواند در هر چه بهتر برگزار شدن اردوها موثر باشد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر جامعه هدف کاروان های راهیان نور، دانش آموزان دبیرستانی هستند و برای دانش آموزان پایه دهم که کتاب آمادگی دفاعی تدریس می شود، دوره عملی خوبی محسوب می شود.
گفتنی است، در پایان ششمین دوره همایش تجلیل از عوامل اجرایی راهیان نور از مناطق آموزش و پرورش برتر تقدیر شد.