شناسهٔ خبر: 15022793 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: رجا | لینک خبر

خطر اوتیسم در صورت کمبود ویتامین B9

اسید فولیک نیازی ضروری برای زنان باردار/ خطر اوتیسم در صورت کمبود ویتامین B9

صاحب‌خبر -
اسید فولیک نیازی ضروری برای زنان باردار است تا آنجا که خطر اوتیسم در کمین نوزادانی است که کمبود ویتامین B9 دارند.
 
به گزارش نبض شهر، همواره مادران خواهان فرزند سالم هستند و حاضرند برای رسیدن به چنین هدفی هر نوع برنامه غذایی یا ورزشی را داشته باشند و این در حالی است که مادران زمانی می‌توانند جنین سالمی در بدنشان رشد یابد که به سلامتی خودشان بها دهند.
 
از این رو بسیاری از پزشکان متخصص زنان و زایمان به زنان باردار توصیه می کنند روزانه 0.4 میلی گرم فولیک اسید در طول روز مصرف کنند تا جنین آنها از انواع بیماری های لوله عصبی همچون ستون فقرات شکاف‌دار یا عیوب مادرزادی کاسه سر (آننسپالی) در امان باشد، همچنین کمبود اسید فولیک در دوران بارداری باعث بروز بیماری های عصبی مانند اسپینا بیفیدا، آنسفالی و اوتیسم در کودک می شود.
 
این نکته ضروری است که زنانی که قصد باردار شدن دارند بهتر است مصرف این مکمل را از پیش از بسته شدن نطفه آغاز کنند تا میزان آن در خون تنظیم شود با این وجود اگر از سه ماه پیش از بارداری مصرف فولیک اسید را آغاز شود، تا 72 درصد از احتمال  ابتلای کودکان به بیماری های مغز و ستون فقرات کاسته می شود.
 
فولیت یا فولیک اسید نوعی از ویتامین B9 است که به طور طبیعی در انواع غذاها یافت می شود؛ لذا برای تأمین بدن از این ویتامین باید رژیم غذایی افراد نیز در کنار مصرف قرص های ویتامینی تغییر کند از این رو مواد غذایی که حاوی این ویتامین باشد را به اختصار بیان می کنیم.
 
موادی که به صورت طبیعی حاوی اسید فولیک هستند عبارتند از:
 
غلات صبحانه غنی‌شده، نان سبوس دار، عدس، لوبیا، نخود، دانه های خوراکی، جگر مرغ و گاو.
 
بلغور جو دوسر، مارچوبه، اسفناج، کاهو، و لوبیا.
 
کلم بروکلی، ذرت کنسرو شده، پاستا و نان غنی‌شده ، جوانه بروکسل، آب پرتقال، موز و آوکادو.

برچسب‌ها: